Kinderfeestje bij Ooghduyne Julianadorp aan Zee  

Van Foreestweg 20, 1787 PS Julianadorp aan Zee

Een partijtje van jouw kind bij ons vieren? Ooghduyne heeft alles in huis voor een geslaagde partij! De kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, bij de bowling of in de binnen- of buitenspeeltuin. Natuurlijk verzorgen zij ook de limonade, patat en al het andere lekkers.

Bij 8 kinderen of meer: jarige gratis!

Actiefeestje

Het sportiefste feestje ooit: gezellig bowlen en je daarna uitleven in het zwembad. Met onbeperkt limonade voor iedereen, een zakje snoep of waterijsje. Het feestje wordt in stijl afgesloten met frietjes met een frikandel of kroket!

€ 9,95 per kind

Spetterfeestje

Subtropisch zwemplezier, wie wil dat nou niet? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij en ook nog frietjes met een frikandel of kroket...smullen!

€8,00 per kind

Strikefeestje

Gezellig bowlen met al jouw vrienden. Wie gooit er als eerste een strike? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij en ook nog frietjes met een frikandel of kroket...smullen!

€8,00 per kind

Minifeestje

Met zijn allen lekker zwemmen en onbeperkt limonade drinken. Een zakje snoep of waterijsje maakt het minifeestje compleet!

€5,00 per kind

  • Adres: Van Foreestweg 20
  • Stad:  Julianadorp aan Zee
  • Land:  NL
  • Postcode:  1787 PS