Kinderfeestje bij Ooghduyne Julianadorp aan Zee  

Van Foreestweg 20, 1787 PS Julianadorp aan Zee

  Een partijtje van jouw kind bij ons vieren? Ooghduyne in Julianadorp heeft alles in huis voor een geslaagde partij! De kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, bij de bowling of in de binnen- of buitenspeeltuin. Natuurlijk verzorgen zij ook de limonade, patat en al het andere lekkers.

  Bij 8 kinderen of meer: jarige gratis!

  Kinderfeestjes op Ooghduyne

  Je kunt bij Ooghduyne kiezen uit verschillende kinderfeestjes:

  • Actiefeestje
  • Spetterfeestje
  • Strikefeestje
  • Minifeestje

  Actiefeestje: bowlen & zwemmen & eten

  Het sportiefste feestje ooit: gezellig bowlen en je daarna uitleven in het zwembad. Met onbeperkt limonade voor iedereen, een zakje snoep of waterijsje. Het feestje wordt in stijl afgesloten met frietjes met een frikandel of kroket!

  Spetterfeestje: zwemmen met eten

  Subtropisch zwemplezier, wie wil dat nou niet? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij en ook nog frietjes met een frikandel of kroket...smullen!

  Strikefeestje: bowlen met eten

  Gezellig bowlen met al jouw vrienden. Wie gooit er als eerste een strike? Je krijgt er onbeperkt limonade, een zakje snoep of waterijsje voor alle feestgangers bij en ook nog frietjes met een frikandel of kroket... smullen!

  Minifeestje: zwemmen met lekkers

  Met zijn allen lekker zwemmen en onbeperkt limonade drinken. Een zakje snoep of waterijsje maakt het minifeestje compleet!

  Binnenspeeltuin én buiten spelen

  Naast wat je kiest uit de mogelijkheden hierboven kunnen de kids bij Ooghduyne altijd heerlijk spelen. Er is een leuke binnenspeeltuin en ook buiten is het heel fijn spelen op het park. Zo heb je zeker weten alle ingrediënten voor een topfeestje.

  Top partijtje in Julianadorp

  Een kinderfeestje op Ooghduyne wordt natuurlijk een super geslaagd partijtje: de kids gaan heerlijk zwemmen en/of bowlen en krijgen allerlei lekkers. Boek snel jouw feestje!

  Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop - dan krijg je tips voor uitjes, maar ook regelmatig fijne tips voor feestjes in je mail!

  Adres

  • Adres: Van Foreestweg 20
  • Stad:  Julianadorp aan Zee
  • Land:  NL
  • Postcode:  1787 PS