Piratenfeestje op Kasteel Radboud Medemblik

Oudevaartsgat 8, 1671HM Medemblik

Wat dacht je van een kinderfeestje op Kasteel Radboud in Medemblik? Een partijtje op een écht kasteel - met z'n allen als piraten - hoe tof is dat?

Piraten feestje op een écht kasteel

Als je je feestje viert op een kasteel is het natuurlijk geweldig om dat helemaal in stijl te doen: als échte piraten! Superleuk als de kinderen verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Wat gaan jullie doen tijdens dit kinderfeestje?

Bij binnenkomst krijgen de kinderen lekker limonade en is er tijd om cadeautjes uit te pakken.

Piratenspeurtocht

Daarna doen ze met z'n allen een leuke piratenspeurtocht door het kasteel - op zoek naar een échte schat!

Knutselen (optie)

Na de speurtocht kan er geknutseld worden (extra optie bij het boeken): dan maken ze een piratenhoed, piratenbeker of flessenpost.

Smikkelen en smullen

Natuurlijk hebben de kids dan trek gekregen: het feestje wordt afgesloten met het versieren van cakejes met snoepjes en slagroom, beneden in de Taveerne. Lekker smullen en natuurlijk nog een glas limonade.

Oorkonde en cadeautje

Bij het naar huis gaan krijgen de kinderen allemaal een oorkonde en een piratencadeautje mee.

Tof partijtje op Kasteel Radboud in Medemblik!

Supertof toch, zo'n kinderfeestje op Kasteel Radboud? De kosten zijn € 12,50 per kind (inclusief entree) voor het feestje zonder knutselen, met knutselen is dat € 16,50.  Ouders / begeleiders gaan gratis mee naar binnen.

Meer weten of reserveren? Mail voor meer info naar westfriesland@go-kids.nl of klik op deze knop om direct te reserveren:

Feestje reserveren