Monkey Town Schagen is dé plek voor een geweldig kinderfeestje. De kids kunnen zich heerlijk uitleven in dit mooie indoor speelparadijs.

Monkey Town Schagen: indoor spelen op je feestje

Kinderen kunnen bij Monkey Town in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Genieten van een top kinderfeestje in Schagen

Als ouders heb je tijdens dit feestje geen kind aan de kinderen. Gelukkig is er gratis WIFI, lekkere koffie en tal van andere heerlijkheden. Zo is het vieren van een kinderfeestje ook een feestje voor de volwassenen!

Arrangementen en combinaties met sportactiviteit Fit For Free

Er zijn verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Naast de pure indoor speelfeestjes bij Monkey Town zelf kun je ook een combinatie maken met een leuke sportactiviteit bij Fit For Free.

Spelen combi met jumpen bij StarJump

Sinds de trampolinehal StarJump is geopend in hetzelfde pand als Monkey Town Schagen kun je een speelfeestje ook geweldig combineren met een uurtje los gaan met jumpen. 

Wat kies jij voor partijtje?

Je vindt alle feestjesmogelijkheden op de website van Monkey Town. Bij de arrangementen kun je ook nog diverse opties bijboeken, zoals een slagroomtaart, of cake versieren.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!