Er is ontzettend veel georganiseerd voor deze zomervakantie, voor kinderen en jongeren. Bekijk het aanbod! 

Zomeractiviteiten voor de jeugd in Schagen

Ben je 10 jaar of ouder, dan hebben we deze zomervakantie allerlei gratis activiteiten in de Spartahal in Schagen. 

Bubbelvoetbal en Archery Tag is woensdag 14 juli, 11 tot 26 jaar. Heb je altijd al een keer willen voetballen in een bubbel? Wil je weten hoe Archery Tag werkt? Schrijf je dan snel in.

VR-brillen en boogschieten, donderdag 15 juli, 10 jaar en ouder. Ontdek hoe je kunt sporten in een virtuele wereld met onze VR-brillen. Of heb je altijd al willen weten of er een Robin Hood in jou schuilt? Dit is dé kans om daar achter te komen! Leer schieten met een echte pijl en boog. Schrijf je snel in

Zomeractiviteiten voor jeugd in Hollands Kroon

Ben je 10 jaar of ouder, dan hebben we deze zomervakantie ook voor jeugd in Hollands Kroon allerlei activiteiten: Zuiderzeehal Wieringerwerf.

Bubbelvoetbal en Archery Tag is woensdag 14 juli, voor 11 tot 26 jaar. Voetballen in een doorzichtige bubbel? Geweldig en super komisch. Je butst en botst tegen elkaar en dan moet je ook nog proberen te scoren. Misschien wil je liever weten hoe Archery Tag werkt? Kan ook... Schrijf je in voor deze activiteiten.

VR-brillen en boogschieten, donderdag 15 juli, voor 10 jaar en ouder. Schuilt er een Robin Hood in je? Kom erachter in de workshop boogschieten. Of ontdek hoe je kunt sporten in een virtuele wereld met onze VR-brillen. Schrijf je snel in

TikTok Dance, donderdag 16 juli. Vind jij die TikTok-dansjes ook zo leuk, maar wil je hier nog beter in worden? Doe mee aan de workshop en leer de allernieuwste TikTok-dancemoves. Geef je snel op 

GameDay: 6 weken FIFA, Teqball, mini-kart en panna

Deze zomer de tweede GameDay in Wieringerwerf. Vanaf 10 juli de Zuiderzeehal 6 weken lang een gameparadijs. Met arcadespellen, E-sports beeldschermen (FIFA en Fortnite) en F1-racesimulatoren. Of ga actief aan de slag op de Teqballtafel, in de pannavoetbalboarding en met het populaire mini-karten. Deze GameDay is ook weer een samenwerking met Link projecten en Stichting Sport en  Welzijn Wieringermeer. Lees hier meer over de activiteiten.   

ZomerBoost, een zomer lang sporten en bewegen

Peutertennis, korfbalinstuif voor de jeugd, een open zomercompetitie paardrijden, rollatorgym of fit de zomer door voor ouderen. Zomaar een greep uit het aanbod van verenigingen die al gebruikmaken van Zomerboost. Wil je weten wat er deze zomer allemaal te doen is op sportief gebied in de buurt? Klik voor meer info op Hollands Kroon of Schagen.

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!