Rabobank verstopt veertien kluizen in Noord-Holland Noord!

De Rabo Kidsweken zijn er weer! Dit keer in het voorjaar in plaats van het najaar. Rabobank heeft 14 kluizen verstopt op locaties in de buitenlucht in Noord-Holland Noord. Dit is een leuke en gezonde manier om samen met kinderen op pad te gaan en te  zoeken naar de kluizen!

Bankier je bij Rabobank en vind je een kluis, dan wordt er € 100,- zakgeld op de Rabo rekening gestort. Tijdens de actieperiode van 31 mei t/m 13 juni worden er een paar keer hints gegeven waar de verstopte kluizen liggen. 

Om de fanatiekelingen een extra voorsprong te geven, krijgen de kanjers die een kleurplaat hebben ingeleverd  óf die de Geldezel Quest van HackShield hebben gespeeld (zie hieronder) een gedetaileerde schatkaart toegestuurd krijgt. Op die manier maak je jouw voorsprong op de andere speurneuzen nog groter. 

Naast de schatkaart komen er op de volgende datums aanwijzingen naar de kluizen online:

Woensdag 2 juni
Vrijdag 4 juni
Woensdag 9 juni
Houd deze pagina dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aanwijzingen.

Een kluis gevonden? Lever deze dan uiterlijk 18 juni in bij één van de deelnemende Rabobank kantoren.

Meer info & hints

Kleurplatenwedstrijd (0-7 jaar)

PinPin nodigt jou uit om mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd. Je ouders hebben een e-mail ontvangen met een coole kleurplaat in de bijlage. Print de kleurplaat uit en kleur deze op je allermooist in! Hang de kleurplaat vervolgens voor jouw raam en maak er een foto van.

Mail deze foto uiterlijk 13 juni 2021 naar communicatie.nhn@rabobank.nl. En misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars en ontvang jij € 25,- op jouw Rabo rekening.

* Kans op een prijs is alleen mogelijk indien je voldoet aan de actievoorwaarden. Bekijk de actievoorwaarden

HackShield Geldezel Quest (8 tot 11 jaar)

Zet je schrap Cyber Agent, we hebben je hulp weer hard nodig om de volwassenen om je heen te beschermen. Want pas op, uitlenen kost geld!  Rabobank is samen met HackShield op zoek naar Cyber Agents die de 'Geldezel Quest' over geldezels kunnen oplossen.

Speel mee van 31 mei t/m 13 juni. De 40 Cyber Agents die het hoogst  schoren ontvangen €25,- zakgeld op hun Rabo rekening! Meespelen met deze competitie kan via: HackShield Future Cyber Heroes

* Kans op een prijs is alleen mogelijk indien je voldoet aan de actievoorwaarden.  Bekijk de actievoorwaarden

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!