Op 19 en 20 september is het weer Fair de Marlequi! Van 11.00 tot 17.00 ben je welkom op deze grandioze overdekte pompoen- en sfeermarkt in en rondom de kassen van De Marlequi in Warmenhuizen. De Fair de Marlequi is inmiddels een begrip in de wijde omtrek en dit jaar is de 10e keer, dus een jubileumeditie. Kom ook!

Popmpoenenboet De Marlequi

De Marlequi is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. In de pompoenenboet ligt de enorme oogst van grote en kleinere eetbare pompoenen van verschillende rassen. Mét verrassende ideeën voor recepten! Ook kun je smullen van onbespoten heerlijk druiven. 

Pompoen uithollen en springen voor kinderen

Pompoenen uithollen of lekker springen op het springkussen: voor kinderen is er op de Fair de Marlequi ook van alles te doen!

Corona: buttons, sprays en 6 wc's

Uiteraard zijn er diverse corona-maatregelen getroffen. Iedereen krijgt bij binnenkomst een button en als het maximum aantal van 250 bezoekers bereikt is dan gaan de deuren even dicht voor nieuwe bezoekers. Zo is er een vlotte doorstroom en wordt het niet té druk. Tevens is er een eenrichtingsverkeer looproute die duidelijk aangegeven staat en overal in de kas staan desinfecterende sprays. De 6 hotelkamers van de Marlequi zijn open zodat daar van het toilet gebruik gemaakt kan worden. 

Goed om te weten:

- De meeste drukte wordt verwacht tussen 12.00 en 15.00 uur
- Bijna alles is overdekt, dus het weer is nooit spelbreker!
- De entree is € 2,50 per persoon. Kinderen zijn gratis.
- Adres: Trambaan 5A in Warmenhuizen 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!