Pompoenfair de Marlequi in Warmenhuizen

Op 14 en 15 september is het weer Fair de Marlequi! Van 11.00 tot 17.00 ben je welkom op deze grandioze overdekte pompoen- en sfeermarkt in en rondom de kassen van De Marlequi in Warmenhuizen. De Fair de Marlequi is inmiddels een begrip in de wijde omtrek. Kom ook!

Popmpoenenboet De Marlequi

De Marlequi is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. In onze pompoenenboet ligt de enorme oogst van grote en kleinere eetbare pompoenen van verschillende rassen. Mét verrassende ideeën voor recepten! En natuurlijk kunt u onze heerlijke pompoensoep gratis proeven. Ook de fleskalebassen zijn er in verschillende vormen.

Zou je het leuk vinden om zelf druiven te plukken? In onze druivenpluktuin mag je zelf aan de slag met de knipschaar. Verrukkelijk zoete, Oudhollandse, druifjes, verser krijg je ze niet!

Van alles te doen voor kinderen

Pompoenen uithollen en andere creatieve workshops, limonade melken bij koe Doortje of lekker springen op het springkussen: voor kinderen is er op de Fair de Marlequi ook van alles te doen.

Zomerse sfeer op overdekte fair in Warmenhuizen

De Fair is een mooie gelegenheid om de mediterrane sfeer van De Marlequi te ervaren. Je loopt zo onder de druiven en fleskalebassen door, alle marktkramen staan in de kas maar dit jaar is er ook een nieuwe buitenmarkt . De Alkmaarse band Soul & Sense treedt beide dagen op: extra gezellig dus! Kortom: een bezoek aan de Fair de Marlequi is de ultieme kans om te ervaren hoe prettig en ontspannen de sfeer hier is.

Bijna alles is overdekt, dus het weer is nooit spelbreker!
De entree is € 2,00 per persoon. Kinderen zijn gratis.
Na 16.00 vrij entree.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!