Deze herfstvakantie planten kinderen van zaterdag 16 tot en met zondag 24 oktober op het Avonturenparadijs in Sint Maartenszee hun eigen tulpen in een schaal of pot om vervolgens mee naar huis te nemen. Deze activiteit is al jaren een hit tijdens de herfstvakantie naast alle andere avonturen die jong en ouder op het park kunnen beleven!

Tulpen planten, even wachten....en in het voorjaar: tulpenpracht in je eigen tuin! 

Kom lekker spelen, uitwaaien en gewoon lekker genieten in Land van Fluwel vóór het park de wintersluiting in gaat. Ontdek alles over de tulp, doe een race op de skelterbaan, loop over het Blote Voetenpad, verdwaal in het Maisdoolhof en laat de kids dus een pot of schaal vullen met tulpenbollen. Even een paar maandjes wachten.....en in het voorjaar genieten van prachtige tulpen in je eigen tuin!

Land van Fluwel tulpen planten

Herfst in Land van Fluwel

Ook in de herfst is het nog heerlijk toeven op Land van Fluwel. Terwijl de blaadjes langzaam oranje en geel kleuren en van de bomen vallen, beleven de kinderen nog steeds verrassende avonturen en valt er nog genoeg te prieken en prutten!

Restaurant De Kneinsberg is de gehele herfstvakantie geopend voor warme chocolademelk, heerlijke pannenkoeken, kaasfondue en nog veel meer lekkers!

Meer info