Pasen en meivakantie bij Fort Kijkduin Huisduinen

Fort Kijkduin Huisduinen viert uitgebreid Pasen met jullie en de Paashaas - en heeft natuurlijk van alles te doen tijdens de meivakantie.

Pasen op Fort Kijkduin

Tijdens beide Paasdagen op 21 en 22 april zijn er vele eieren verstopt in het museum van Fort Kijkduin. Samen met een echte paashaas kun je op speurtocht tussen 11:00 en 16:00 door de gewelven van het fort. Er is ook tijd voor een meet&greet en kun je op de foto met de paashaas! Een mooi paasei op je gezicht of iets heel anders? Kinderen kunnen ’s ochtends en ’s middags geschminkt worden tussen 11:00 en 13:00 en tussen 14:00 en 16:00. Voor de jongste kinderen is er een heuse paashazenspeurtocht, kruis alle gevonden paashazen aan op de zoekkaart. Heb je ze allemaal gevonden? Dan kun je bij de kassa een paasverrassing ophalen (doorlopend).

Het kan nog gekker, er is zelfs een paasvis langs gezwommen die eieren ín het aquarium heeft verstopt! Een duiker helpt je met zoeken, kun jij de eieren tussen de zeebrasems vinden? De duiker gaat om 12:00 en 14:30 te water op maandag 22 april. Altijd al alles willen weten over Fort Kijkduin en de oorlogen uit verschillende tijden? Een enthousiaste gids neemt je mee op toer door het museum, dagelijks om 11:00, 13:00 en 15:00. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de activiteiten.

Meivakantie in het Fort met aquarium in Huisduinen - Den Helder

Gaan jullie verderop in de meivakantie gezellig naar Fort Kijkduin Huisduinen? Fort Kijkduin verwelkomt jullie graag weer met een leuk activiteitenprogramma:

  • Dagelijks visvoerrondes om 12:30, 14:30 en 15:45.
  • Dagelijks rondleidingen door het museum om 11:00, 13:00 en 15:00
  • Doorlopend: Speurtocht door het fort! Leuk om te doen voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar.
  • Doorlopend: voer zelf de vissen! Durf jij een haai, een rog of een zeebaars te voeren?

Heerlijk dus voor een gezellig dagje uit met het hele gezin in Den Helder!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop?
We sturen je met plezier GRATIS UitTips in je mail!

Inschrijven voor gratis UitTips!