Pak'm (3+) van BonteHond bij Theater de Kampanje Den Helder

BonteHond komt naar Theater de Kampanje in Den Helder met de voorstelling Pak'm: leuk om te gaan zien met kinderen vanaf 3 jaar.

Over de voorstelling Pak'm

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de eg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. PAK'M is een tekstloze voorstelling (language no problem).

'Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die).' 
Het Parool

Ook naar BonteHond in De Kampanje?

Wil jij met de kids naar Pak'm in theater De Kampanje in Den Helder? Er zijn twee voorstellingen:

  • om 11.00 uur
  • om 14.00 uur

Op de website van het theater vind je meer info en kun je tickets boeken.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!