Lichtjesloop in Den Helder

Tijd voor de vijfde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder! De lichtjesloop is een avondwandeltocht die door de deelnemers zelf verlicht wordt!

Wandeltocht van 11 kilometer met lichtjes

Een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km, een afstand die voor velen goed te doen is. De wandeltocht start bij het Fort Kijkduin te Huisduinen waar ook de finish zal plaatsvinden.

De organisatie daagt de deelnemers uit zo leuk mogelijk verlicht de route af te leggen. De leukst verlichte deelnemer ontvangt een prijs! Om 21:30 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden. Zorg in ieder geval voor voldoende zichtbaarheid voor de andere weggebruikers en je eigen veiligheid!

Meedoen met de Lichtjesloop 2019?

Het inschrijfgeld bedraagt € 9,50 en wordt via een i-deal betaling van je bankrekening afgeschreven. De inschrijving start 1 oktober en sluit op 13 november of eerder als de deelnemerslimiet van 500 wandelaars is bereikt! Inschrijven kan uitsluitend online. Een na-inschrijving of inschrijven bij de start is niet mogelijk. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Een deel van het inschrijfgeld komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!