Homemade for you by Dorien  

Kraanvogelstraat 7c, 6601 DH Wijchen

  Welkom in de gezellige winkel van Homemade for you by Dorien!

  Winkel

  Bij Homemade for you by Dorien vind je niet alleen hele stoere meubelen, maar ook geweldige persoonlijke cadeaus! Op zoek naar een leuke verrassing voor een verjaardag, vader- of moederdag of een bijzondere juf of meester? Kom gezellig snuffelen, bij Homemade for you by Dorien slaag je altijd!

  Ga je liever zelf aan de slag om iets moois te maken? Aangrenzend aan de winkel is het prachtige atelier van Dorien, hier kun je terecht voor een leuke workshop, of vier je op creatieve manier je kinderfeestje!

  Kinderfeestje

  Knoop je schort om en neem met je vriendjes en vriendinnetjes plaats aan de lange tafel in het atelier. Hier ga je aan de slag met je eigen, persoonlijke Ibiza bord of maak je een mooi hart van sloophout. Dorien en haar familie helpen je graag en verzorgen met heel veel passie en plezier een lekker hapje en een feestelijk drankje. Natuurlijk wordt de jarige extra in de watten gelegd!

  Klik hier voor meer informatie over de kinderfeestjes bij Homemade for you by Dorien.

  Workshop

  Ook zonder jarige ben je van harte welkom voor het volgen van een gezellige, creatieve workshop. Neem je vrienden en vriendinnen mee, vier een familiedag met opa, oma, vader, moeder, broers, zussen, tantes, ooms enzovoort of kom alleen en leer nieuwe mensen kennen!

  Wil je meer weten over deze leuke workshop?

   

  Adres

  • Adres: Kraanvogelstraat 7c
  • Stad:  Wijchen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6601 DH