Originele lekkere cadeau's bij Taartenkasteel

Regio 1, 1234AB Nijmegen

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan Taartenkasteel. Je kunt hier namelijk de lekkerste taarten, cupcakes en cakepops bestellen voor elke gelegenheid. 

Bestel het lekkerste cadeau bij Taartenkasteel

Natuurlijk is een taart een leuk verjaardagscadeau, maar het is ook zeker een leuke én lekkere verrassing als Moederdag of Vaderdag cadeau. Of wat dacht je van een lekkere taart of cupcakes als kraamcadeau? Het kan allemaal bij Taartenkasteel!

Maak zelf een cadeau!

Ook kun je natuurlijk (samen met je klein-kinderen) een prachtige taart komen maken om iemand cadeau te doen. Denk aan een verjaardagstaart voor papa of mama, of een jubileumstaart wanneer opa en oma 50 jaar getrouwd zijn. Ook natuurlijk een echte aanrader als origineel Vaderdag of Moederdag cadeau! Wat zal papa of mama blij zijn met een zelfgemaakte taart.

Neem contact op met Taartenkasteel!

Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kun je vrijblijvend contact opnemen met Ramona van Taartenkasteel. Ben je benieuwd naar de prachtige taarten van Taartenkasteel? Volg Taartenkasteel dan ook op Facebook en ontdek alle creaties!