Papesteeg 3, 6621 KW Dreumel

Boerenbed - Hoeve de Betuwe is centraal gelegen tussen grote steden zoals Utrecht, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. Deze boerderij ligt in een prachtig stukje natuur in het Land van Maas en Waal. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie genieten van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte.

boerenbed, hoeve de betuwe, logeren bij de boer, boerderij, tenthuisje, dreumel, familievakantie, rust, ruimte, natuur

BoerenBed: Een bijzondere familievakantie op de boerderij

De BoerenBed locaties kenmerken zich om hun kleinschaligheid. Geen drukte en grote groepen mensen, want zelfs als alle accommodaties bezet zijn is het hier nog rustig.  Ook is er geen WiFi en elektriciteit, en dat is écht een luxe! Je vindt hier namelijk rust en je hebt echt even tijd voor elkaar. 

boerenbed, hoeve de betuwe, logeren bij de boer, boerderij, tenthuisje, dreumel, familievakantie, rust, ruimte, poes

Hoeve de Betuwe

Op de boerderij van Tom en Daisy en hun kinderen in Dreumel vind je naast melkkoeien ook alpaca's herten, geitjes konijnen en kippen. De kinderen mogen meehelpen met het uit de weide halen van de koeien en de kalveren melk geven. Ook mogen de andere boerderijdieren gevoerd en verzorgd worden. Voor kids is het extra feest als zij een vers eitje mogen pakken bij de kippen!

boerenbed, hoeve de betuwe, logeren bij de boer, boerderij, tenthuisje, dreumel, familievakantie, rust, ruimte, boer en boerin

Volop vertier voor jong en oud

Een leuk extraatje is dat gasten mogen wandelen met de alpaca’s. En kinderen kunnen zelfs een konijntje "huren"! Natuurlijk krijg je wel eerst uitleg van de boer(in) over hoe je goed voor het beestje moet zorgen. Leuk én leerzaam!

Verder is er een grote indoor speelschuur met een klimhoek, tractor banden en touwen waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook er is een trampoline aanwezig. De kinderen kunnen voetballen in de weides, spelen in het hooi, knuffelen met de kleine dieren of hun eigen hut bouwen.

boerenbed, hoeve de betuwe, logeren bij de boer, boerderij, tenthuisje, dreumel, familievakantie, rust, ruimte, trampoline

Honger gekregen van het spelen? Tijdens de Pizza Avonden legt Daisy heerlijk vers deeg klaar en jij belegt deze naar wens. Als toetje krijgen jullie een boerenijsje. En geniet vervolgens heerlijk na in de hottub bij je eigen tent terwijl de kinderen slapen!

Ook in de omgeving valt er overigens genoeg te beleven zoals een openluchtzwembad, binnenspeeltuin of ga er lekker op uit en geniet van het boerenwandelpad Klompenpad die langs de boerderij loopt. Of loop even langs het boerderijwinkeltje en scoor verse lokale boerenproducten.

Overnachten met uitzicht op de koeien

Je overnacht bij Hoeve de Betuwe in een prachtig tenthuisje (max. 6 personen) of in de BoerenSchuur (max. 12 personen). En heb je een hond? Die mag gezellig mee! 

boerenbed, hoeve de betuwe, logeren bij de boer, boerderij, tenthuisje, dreumel, familievakantie, rust, ruimte, tenthuisje

De tenthuisjes zijn van vele gemakken voorzien. Zo is er stromend water en zijn ze ingericht met alles wat je nodig hebt. Je hebt je eigen privé sanitair met spoeltoilet en een douche op de boerderij, naast je tent of zelfs in je eigen tenthuisje. Koken doe je op de houtkachel en het licht komt van kaarsen en olielampen. Kinderen mogen slapen in de bedstee of in het stapelbed, hoe leuk is dat?!? Geniet natuurlijk ook van heerlijk frisse handdoeken, want leven zonder luxe moet wel comfortabel zijn. Het is tenslotte vakantie! Nieuwsgierig geworden?

boerenbed, hoeve de betuwe, logeren bij de boer, boerderij, tenthuisje, dreumel, familievakantie, rust, ruimte, bedstee

Ontdek Hoeve de Betuwe!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor