Ouder en kind ontmoetingen bij SAAM Nijmegen  

Diverse locaties , Nijmegen

  SAAM Nijmegen organiseert laagdrempelige ontmoetingen voor ouders met jonge kinderen in Nijmegen. Dat kan zijn op een locatie buiten (als het mooi weer is) of op een locatie binnen tijdens de wintermaanden. Bij SAAM Nijmegen draait het om ouders, hun jonge kinderen en het onderlinge contact.

  Bijeenkomsten en activiteiten

  Het aanbod aan bijeenkomsten en activiteiten is zeer divers, bij sommige activiteiten is er sprake van een actieve deelname van kinderen (en ouders), bijvoorbeeld dansen, knutselen of muziek maken. Er worden ook reguliere bijeenkomsten, zonder specifieke activiteit, gehouden. Kinderen kunnen dan lekker spelen met andere kinderen terwijl jij een kopje koffie of thee drinkt en gezellig kletst met andere ouders.

  Ouderschap

  Het ouderschap is heel bijzonder en mooi, maar het kan ook eenzaam zijn, vermoeiend, moeilijk en een enorme verandering in je leven. De activiteiten en bijeenkomsten van SAAM Nijmegen geven ruimte aan alles wat er is en SAAM hoopt daarmee de kracht en potentie aan te spreken van het samen doen. Fijne contacten kunnen opgebouwd worden, onzekerheden kunnen gedeeld worden en nieuwe ideeën kunnen worden opgepakt.

  Ontmoetingen bij De Klif in Nijmegen

  Iedere twee weken (in de even weken) is er op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur bij De Klif in Nijmegen-Noord voor een ontmoetingsochtend voor ouders met jonge kinderen. Er is voldoende speelgoed en speelplek voor de kinderen. Als het weer het toelaat, vinden de ontmoetingen plaats in de speeltuin achter De Klif. Adres: Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen

  Deelname aan de ontmoetingsochtenden is gratis en vrijblijvend.


  Adres

  • Adres: Diverse locaties
  • Stad:  Nijmegen
  • Land:  NL
  • Postcode: