Bibliotheek Gelderland Zuid  

Marienburg 29, 6511 PS Nijmegen

  De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft bibliotheekvestigingen in de gemeenten Beuningen, Berg en Dal, Heumen, Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe.

  Activiteiten voor kinderen

  De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert veel activiteiten voor kinderen. De activiteiten vinden in alle regio's plaats en zijn vaak gratis toegankelijk. 

  Zo zijn er interessante kindercolleges over uiteenlopende onderwerpen, workshops, festivals, voorleesmomenten en nog veel meer! 

  Digi Playground

  Digi Playground is de digitale speeltuin van de bieb! Hier maak je kennis met de nieuwste technologieën en raak je vertrouwd met digitale ontwikkelingen, zoals de bieb-robot, VR-brillen, green screen, 3D printer en nog veel meer. Kom langs en probeer ze zelf uit bij één van de activiteiten in de verschillende bibliotheken in de regio. >> Agenda Digi Playground << 

  Check ook deze korte video over Digi Playground: https://youtu.be/roEw9k8iZ2A

  Kindercolleges

  Voor leergierige kinderen zijn er in diverse vestigingen van de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ruimte om brandende vragen te stellen! Er zijn kindercolleges voor kinderen vanaf 6 jaar, 8 jaar en 10 jaar oud. >> Agenda Kindercolleges <<

  Leuk om te weten: Bij elk kindercollege krijg je na afloop een spreekbeurtpakketje mee naar huis om zelf een spreekbeurt te houden over het onderwerp!

  Workshops

  Leren en proberen. Dat staat centraal bij de kinderworkshops van Bibliotheek Gelderland Zuid. In meerdere vestigingen van de bieb worden de workshops gegeven. >> Agenda Kinderworkshops << 

  Compleet overzicht

  Kijk voor het totale overzicht van kinderactiviteiten bij de vestigingen van de bieb in deze regio in de agenda van Bibliotheek Gelderland Zuid.

  Adres

  • Adres: Marienburg 29
  • Stad:  Nijmegen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6511 PS