Taartenkasteel maakt de lekkerste taarten, cupcakes en cakepops voor elke gelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de lekkerste verjaardagstaarten? Klik dan hier! Maar Taartenkasteel heeft ook alles in huis om al het lekkers te verzorgen tijdens en na de zwangerschap! 

De perfecte taart voor een Gender Reveal, Babyshower of bij de Geboorte

Organiseer je een babyshower of een kraamfeest dan mag een mooie taart natuurlijk niet ontbreken. Of willen jullie aan de familie en vrienden het geslacht van het kindje bekend maken op een originele wijze? Taartenkasteel maakt dan graag een leuke en lekkere taart met een roze of blauwe vulling, bij het aansnijden wordt dan bekend of jullie een jongen of meisje verwachten. Ook kun je bij Taartenkasteel terecht voor een bijzonder kraamcadeau! Ze kunnen namelijk aan de hand van het geboortekaartje een prachtige taart maken! 

Smashcakes van Taartenkasteel

Speciaal voor de allerkleinsten is er voor hun 1e verjaardag de mogelijkheid om een Smash Cake te bestellen. Je kunt van deze mijlpaal van jouw kleintje een fotoshoot laten maken en dit heet een Cake Smash. Tijdens de shoot mag je kleintje lekker, graaien en smullen van de mooie en lekkere taart die naar wens wordt gemaakt. Het resultaat is een unieke en bijzondere vrolijke fotoshoot en een herinnering om nooit te vergeten! Taartenkasteel werkt voor de cakesmash samen met een professionele fotograaf, maar een eigen fotograaf mag natuurlijk ook. 

Neem contact op met Taartenkasteel!

Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kun je vrijblijvend contact opnemen met Ramona van Taartenkasteel. Ben je benieuwd naar de prachtige taarten van Taartenkasteel? Volg Taartenkasteel dan ook op Facebook!