Zwemfeestje bij De Meerval

Meerdreef 6, 6602 HN Wijchen

Een zwemfeestje geven voor je verjaardag? Dan kan bij Zwembad De Meerval in Wijchen. Tijdens het kinderfeestje kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes niet alleen gebruik maken van o.a. de lange glijbaan, de whirlpool en de stroomversnelling, maar er is meer!

De mogelijkheden bij zwembad De Meerval

Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen voor je kinderfeestje. Extra tip: Vier je kinderfeestje tijdens het Discozwemmen!  

Seascooters

Vier je verjaardag in De Meerval met de supergave Seascooters in het water! Natuurlijk krijgen alle kinderen ook een lekker menu, bestaande uit: frietje met mayonaise, 3 minisnacks, snoepzakje, onbeperkt ranja en een raketijsje. 

Orka's

Tijdens een Orka-feestje kunnen de kinderen die zich lekker in het water hebben uitgeleefd, even uitrusten op het terras waar een tafel speciaal voor de orka's gedekt is. De orka's kunnen tijdens het feestje smullen van frietjes met mayonaise en per orka drie heerlijke minisnacks. Hier drinken ze koude ranja bij, zoveel als ze lusten! Als toetje krijgen ze een raketijsje! Ook krijgen alle Orka's een snoepzakje. 

NEC Juniors feestje

Als je lid bent van de N.E.C. Juniors heb je een hele leuke mogelijkheid om je verjaardag te vieren. Je krijgt namelijk een fantastische rondleiding in het N.E.C.-voetbalstation en je mag tevens met je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen bij De Meerval! Klik hier voor meer informatie.