Kinderfeestje Kasteel Hernen

Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen

Een stoer kinderfeestje in een echt kasteel, dat wil jij toch ook? Kasteel Hernen ligt vlak bij Wijchen en heeft een speciaal 'kinderfeestjesmenu' om je feestje helemaal zelf samen te stellen.

Vier je feest op een echt kasteel!

De basis van het feestje bestaat altijd uit een rondleiding door het kasteel, dit kan je doen met een gids of met de 'pratende' lamp. Ook krijgen jullie een glaasje ranja en mogen jullie gebruik maken van de kinderfeestjesruimte (incl. verkleedkleren) gedurende 90 minuten om bijvoorbeeld cadeautjes uit te pakken, eigen meegebrachte taart te eten, etc.

Daarnaast kan je extra items toevoegen zoals een zwaard, schild of handspiegel versieren. Ook kun je vilten armbandjes maken, een workshop zwaard-vechten volgen of buiten een leuke speurtocht volgen. Maak je feestje helemaal af met frietjes, een snack en ranja bij Cafeesterij De Toekomst.

Informatie en reserveren

De kinderfeestjes kunnen van april t/m oktober worden gereserveerd en zijn bij beschikbaarheid mogelijk op woensdag, donderdag en zaterdag tussen 13.30 en 17.00 uur. Reserveren kan telefonisch tijdens openingstijden of via e-mail.