Kinderfeestje bij Atelier Toonbeelden  

Kampsestraat 8, 6657 AB Boven-Leeuwen

  Ben jij creatief? En heb je altijd al eens een eigen schilderij willen maken? Kom dan schilderen bij Atelier Toonbeelden in Boven-Leeuwen! Toonbeelden heeft verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes. 

  Eggs Art 

  Ruim een week voor het kinderfeestje gaat de jarige eitjes droppen met verf! Een week later, tijdens het kinderfeestje kunnen alle kinderen hier een schilderij van maken.

  Paarden schilderen 

  Toonbeelden heeft zelfs een manege! Gaaf! Bij de paarden ga je schetsen en in het atelier maak je er een echt schilderij van.

  On the Music 

  Dansen en schilderen, de jarige mag zelf zijn of haar favoriete nummer uitzoeken. Je krijgt een blinddoek om en op de beat van de muziek ga je schetsen. Als de muziek afgelopen is, mag de blinddoek af. Nu kun je hem verder afmaken.

  Waalkunsten

  Bij mooi weer gaan jullie lekker naar buiten! Bij de rivier de Waal in Boven-Leeuwen gaan jullie een schets maken. Misschien wel van een boot die voorbij komt varen of de rivier de Waal zelf? Als de schets klaar is gaan jullie weer richting het atelier, tijd om er een echt schilderij van te maken!

  Adres

  • Adres: Kampsestraat 8
  • Stad:  Boven-Leeuwen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6657 AB