Creatief kinderfeestje bij Homemade for you by Dorien  

Kraanvogelstraat 7c, 6601 DH Wijchen

  Ben je bijna jarig en zou je het leuk vinden om samen met je vrienden en vriendinnen iets moois te maken zodat iedereen een mooie herinnering heeft aan jouw feestje? Homemade for you by Dorien verzorgt jouw gezellige middag met liefde en passie, zodat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat!

  Kinderfeestje

  Tijdens je feestje ben jij natuurlijk het stralend middelpunt! Via de knusse winkel van Homemade for you by Dorien kom je samen met je vrienden en vriendinnen in het atelier, waar je, nadat je een schort hebt omgeknoopt, plaatsneemt aan de grote tafel die al helemaal voor jullie is klaargezet. Natuurlijk ontbreekt het jullie aan niets: een feestelijk drankje, iets lekkers èn een chipje, aan alles is gedacht, een kleinigheidje voor de jarige maakt het feest helemaal compleet!

  Sloophout

  Ieder van jullie gaat zijn of haar eigen kunstwerk maken van sloophout. Je kunt kiezen uit een hart wat je mag beschilderen en versieren of je maakt een Ibizabord van 4 bordjes/pijlen waar je je persoonlijke teksten en/of afbeeldingen op schildert en sjabloneert. Onder bezielende leiding van Dorien en haar familie worden deze bordjes aan een mooi touw bevestigd zodat je het thuis op kunt hangen.

  Informatie en reserveren

  Voor meer informatie en het reserveren van je feestje neem je contact op met Homemade for you by Dorien in Wijchen.  Adres

  • Adres: Kraanvogelstraat 7c
  • Stad:  Wijchen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6601 DH