Dromen jij en je vrienden/vriendinnen van een toekomst in de mode? Neem ze mee naar het atelier van Dianes Fashion in Wijchen en vier daar een creatief kinderfeestje! Onder het genot van wat lekkers en een drankje maken jullie samen met Diana een tas, een kussenhoes, of pimpen jullie een t-shirt!

Over Dianes Fashion

Diana is al jaren actief achter de naaimachine, ook zij begon al jong! Nu heeft ze haar droom waargemaakt en heeft ze een gezellig atelier aan huis, waar je van harte welkom bent om samen de eerste stapjes in deze creatieve wereld te zetten! Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen een middag creatief bezig te zijn en naar huis te gaan met een zelfgemaakt kunstwerk?

Mogelijkheden kinderfeestje

Bij Dianes Fashion kun je op vrijdag, zaterdag of zondag je kinderfeestje vieren. Het maximaal aantal kinderen is 10. Tijdens het feestje kun je bijvoorbeeld een kledingstuk pimpen, een tas maken of een oude spijkerbroek omtoveren tot een tas. Heb je zelf een ander leuk idee? Neem even contact op met Dianes Fashion en bespreek jouw unieke kinderfeestje!