Wil jij je verjaardag op een onvergetelijke manier vieren samen met je vrienden en vriendinnen? Nodig Marcella Moves uit en vier een feest zoals je nog nooit beleefd hebt!

Marcella Moves 

Bij Marcella kan en mag een heleboel: het plezier in het dansen en jezelf kunnen en mogen zijn staat altijd voorop! 

Samen met Marcella stel je het perfecte kinderfeestje samen: kies de muziek en dans zoals het bij jou past! Loop je liever over de catwalk, houd je van theater, wil je glitter en glamour, een lipdub of dansclip maken, of cupcakes versieren? Bespreek met Marcella hoe jij vindt dat je kinderfeestje eruit moet komen te zien en samen zorgen jullie voor de ultieme beleving!

Locatie

Natuurlijk komt Marcella graag bij je thuis om je feest te organiseren; jij regelt de ruimte, Marcella zorgt voor de rest! 

Liever de deur uit? Natuurlijk kan dat ook! Je kunt zelf een leuke, bijzondere locatie kiezen (denk bijvoorbeeld eens aan een park of een strandje aan de Waal), maar je kunt ook terecht bij Het Danslokaal in Nijmegen. Daar kunnen jouw en de  ouders van je vrienden en vriendinnen aan het einde van het feest nog meegenieten van jullie voorstelling!

Contact

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Marcella!