Vraag aan kinderen wat ze het liefste eten en je krijgt vaak 'pannenkoeken' als antwoord. En het wordt nóg leuker als je pannenkoeken kunt eten op een unieke locatie. De Pannenkoekenboot in Nijmegen is daarom voor veel kinderen, maar ook voor ouders, het ideale uitstapje.

Pannenkoeken versieren

Terwijl je vaart kun je onbeperkt pannenkoeken eten. Op een reuze-versiertafel staan de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekencreaties. Van zoet tot hartig. Van fel roze tot donkerbruin. Zonde om op te eten maar wel onweerstaanbaar lekker! Weet je nog niet wat je gaat maken? Dan kun je ook eerst de mooiste pannenkoek tekenen met de potloden en kleurplaten die op elke tafel staan.

Ballenbak

Speciaal voor de jongere gasten is in het ruim een scheepslading vol met gekleurde ballen te vinden. In totaal maar liefst 15.000! Je kunt je kinderen daar rustig in rond laten dobberen terwijl je zelf nog van je pannenkoeken geniet.

Veiligheid aan boord

Belangrijk voor ouders om te weten is dat de bemanning van de Pannenkoekenboot veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel draagt. Dit betekent dat er geen lage relingen of gevaarlijke openingen zijn. Bovendien is er altijd toezicht aan boord en let de bemanning extra op de veiligheid bij het in- en ontschepen van de passagiers.