Onwijs Lekker IJs  

Waalbandijk 16, Smeltkroes Unit 52, 6541 AJ Nijmegen

  De verantwoorde ijslollies van Onwijs Lekker IJs worden op ambachtelijke wijze gemaakt door de IJsprofessor. In zijn IJslab gevestigd in het oude laboratorium op het voormalige Honig terrein bereidt hij de allerlekkerste ijslollies, speciaal voor jou!

  Het IJslab

  Van 1 maart tot en met 1 oktober is het IJslab geopend om lekker een ijsje te komen eten of om je bestelling af te halen. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 13.00u tot 17.00u. Onwijs Lekker IJs kan je namelijk online bestellen voor thuis, voor een feestje of elke andere gelegenheid.  

  IJsprofessor

  Als IJsprofessor ben je natuurlijk druk in de weer met het bedenken en ontwikkelen van de allerlekkerste ijsjes met de meest bijzondere smaken, dus soms móet je gewoon even de deur uit! In dat geval komt de ijsfiets tevoorschijn om op locatie iedereen van de lekkerste ijsjes te voorzien!

  Wil jij zulke lekkere ijsjes op je feest , festival of evenement? Neem snel contact op met de IJsprofessor, dan komt hij met alle plezier bij je langs fietsen! 

  Verkooppunten

  Wil je nu direct zo'n lekker ijsje scoren? Op de website van Onwijs Lekker IJs vind je alle verkooppunten! 

  Workshops en kinderfeestjes 

  Wil jij samen met je vrienden en vriendinnen een heel bijzonder kinderfeestje vieren?

  Je bent van harte welkom in het ijslaboratorium! Kijk maar eens op onze speciale kinderfeestjespagina om er alles over te weten te komen!

  Adres

  • Adres: Waalbandijk 16, Smeltkroes Unit 52
  • Stad:  Nijmegen
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  6541 AJ