Welkom is niet zomaar een woord bij BliXem Eetcafe, het is het gevoel dat je dírect ervaart zodra je het prachtige pand aan de Groesbeekseweg in Nijmegen binnenstapt.

Eetcafé en cadeauwinkel

Het eerste wat je ziet bij binnenkomst van het eetcafé is de grote spelletjeskast en dat kan maar één ding betekenen: kinderen zijn hier van harte welkom! Er is meer dan genoeg ruimte, dus stil op je stoel blijven zitten is hier zeker niet nodig, liever niet zelfs!

In dit gezellige eetcafé geniet je van een regelmatig wisselende seizoenskaart vol heerlijke gerechten bereid van verse en vaak lokale producten.

Aansluitend aan het eetcafé vind je een kleurrijke cadeauwinkel waar je zeker slaagt wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of iemand anders!

Medewerkers

De mensen die hier werken doen dat vol liefde en passie en stralen dat uit, naar zichzelf, naar elkaar en vooral naar de bezoeker! Samen maken zij een bezoek aan BliXem Eetcafe, waar goede sfeer, gezelligheid en heerlijk en bewust eten de normaalste zaak van de wereld zijn,  tot een onvergetelijke ervaring!

Bij BliXem staat het ontmoeten van de samenleving centraal. Dit is terug te vinden in de naam. De grote letter X staat voor de kruising van wegen. De wegen van bezoekers. De wegen van mensen met en zonder een beperking en de wegen van de zorgcultuur en het commerciële bedrijf. Uit het kruisen van die wegen ontstaan ontmoetingen van mensen die elkaar vanuit hun anders-zijn waarderen en respecteren. 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen