Wandelen met De Appelroute van Lent
Waaldijk 28 , 6681 KJ Bemmel

Wandelen met je kinderen is heerlijk en het is voor de kids nog leuker als er een thema aan verbonden zit! Dit kan met De Appelroute van Lent (bij Nijmegen)! Deze kindvriendelijke wandelroute is 4 kilometer en je doet hier ongeveer 2,5 uur over. En dat is natuurlijk inclusief ontdekken, spelen, de mooiste stenen zoeken, insecten en vogels kijken, over slootjes springen en over de landingsbaan van Lent lopen. Voor de slimste kinderen is er ook een leuke quiz die ze onderweg kunnen spelen om de route nog leuker te maken. In de quiz staan appels centraal en via de site kun je deze quizvragen uitprinten. Ook staan hier op de site lekkere appelrecepten of leuke appelkleurplaten. Het leuke van de route is dat kinderen vertrouwd gemaakt worden met de natuur rond Lent, de cultuur rond Doornik en goede voeding dankzij het fruit in de Betuwe.

Maak kinderen in Nijmegen vertrouwd met de natuur rond Lent

Beginpunt van De Appelroute is bij restaurant Zijdewinde nabij de boomgaard bij Sprok/Imker Joop, voorbij het Wijnfort Lent. Let op! De route is vol avontuur dus niet geschikt voor de allerkleinsten, kinderwagens en rolstoelgebruikers. Ontdek deze GRATIS avontuurlijke route door het polderland langs bos en strand in de Waalsprong/Park Lingezegen zelf en klik hier voor meer informatie!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor