Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen

Met kinderen naar de bioscoop is voor jong en oud een waar feestje! Is het buiten slecht weer met regen en wind? Dan is er niets leuker om met het hele gezin naar de film te gaan! Is het buiten juist super heet? Ook dan is het natuurlijk heerlijk om af te koelen in de bioscoop met airco! 

De leukste kinderfilms bij Pathé Nijmegen

Bij Pathé Nijmegen kun je het ideale gezinsuitje beleven! Parkeren kan gemakkelijk GRATIS voor de deur en er zijn altijd volop leuke kinderfilms te zien. Kijk eens op de website of in onze agenda voor het actuele aanbod!  

Kleuterbios

De Pathé Kleuterbios is hét event voor de jongste bezoekers! Pathé organiseert regelmatig een kleuterbios. Dit is speciaal voor kids van 3 t/m 6 jaar. Het geluid is dan zachter en het licht gaat niet helemaal uit. De tickets zijn inclusief een Kidscombo en voor de volwassenen is er koffie/thee en iets lekkers inbegrepen. Als aandenken krijgen de kids een echt filmdiploma mee naar huis!  

Uniek in de regio, 4DX de nieuwste bioscoop beleving!

De stoelen bewegen omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor en naar achteren. Deze bewegingen kunnen je bijvoorbeeld het gevoel geven van vliegen of duiken.

Films zijn niet langer beperkt tot het scherm.
 4DX trekt je de film in alsof je er zelf deel van uitmaakt. Met 20 verschillende soorten effecten creëert 4DX een compleet andere filmervaring. De speciale 4DX-zalen hebben twintig effecten die synchroon lopen met de actie van de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren!

Kinder- en familiefilms bij Pathé Nijmegen

Klik hier en ontdek het actuele aanbod van alle films voor kinderen bij Pathé Nijmegen! Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Pathé.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor