Profetenlaan 2, 6564 BL Heilig Landstichting

In Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis waan je je in een andere wereld. Je ontdekt de kleurrijke wereld van verschillende religies en denkbeelden en je geniet van de ruimte en de bijzondere natuur. Een park waar je als moderne pelgrim letterlijk en figuurlijk op ontdekking gaat. Met verrassende activiteiten voor jong en oud.

museumpark heilig land stichting orientalis, museum, uitje, gezinsuitje, eropuit

Bezoek Museumpark Orientalis met het hele gezin en geniet van leuke activiteiten en tentoonstellingen voor kinderen!

Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis (gemeente Berg en Dal, bij Nijmegen) is een 30 hectare groot Rijksmonument. Hier komen beleving, architectuur en natuur samen. Het museum is het oudste openluchtmuseum van Nederland en heeft een vast aanbod van levendige en authentieke activiteiten en ambachten. In de drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kun je op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven.

Leuke programma's, activiteiten en workshops voor het hele gezin

Museumpark Orientalis biedt gedurende het jaar verschillende programma's aan boordevol activiteiten, workshops en tentoonstellingen voor het hele gezin. Zowel jong als oud kan zich in dit museum urenlang vermaken! Ben jij benieuwd naar de programma's die op de planning staan? Klik dan op de button 'Bekijk onze agenda!.

Ontdek Museumpark Orientalis

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor