Go!Gaming Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen

Duik in de wereld van gamen met vrienden of familie bij Go!Gaming Nijmegen, jouw ultieme bestemming voor onvergetelijke game-avonturen!

Hier beleef je samen de meest geweldige games op geavanceerde gaming-pc's en met behulp van de nieuwste consoles. Of je nu nieuw bent in de gamingwereld of al een doorgewinterde gamer, Go!Gaming Nijmegen biedt de perfecte setting om de meeslepende wereld van gamen te ontdekken.

Go!Gaming Nijmegen, eropuit, uitje, gezinsuitje, gamen, kinderen, games spelen

Ruim aanbod bij Go!Gaming Nijmegen

Bij Go!Gaming vind je een breed scala aan games, zodat er voor iedereen iets interessants is. Hier is experimenteren toegestaan! Of je nu alleen bent of met vrienden, duik in de wereld van Minecraft op de beste pc's, race als een pro op de PlaySeat racer met Formule 1, en sluit je gaming-ervaring af met Rocket League op de PlayStation 5 of Mario Kart op de Nintendo Switch.

Koop hier je Game Time!


Go!Gaming Nijmegen, eropuit, uitje, gezinsuitje, gamen, kinderen, games spelen, spelletjes

PC Gaming

Bij Go!Gaming kun je genieten van gamen op de meest geavanceerde en snelste pc's. Van ontspannende games zoals Among Us en Minecraft tot intense, snelle shooters zoals Call of Duty: Vanguard en Valorant.

Meer over PC Gaming

Consoles

Neem plaats op de bank of bioscoopstoel en speel je favoriete games op de Playstation 5, Nintendo Switch of Xbox Series X!

Meer over Console Gaming

Sim Racing

Bij Go!Gaming Nijmegen kun je plaatsnemen in professionele Playseat® Racing-stoelen en de wereld van sim-racing ontdekken. Ervaar bekende racespellen zoals Forza Horizon 5 of Gran Turismo 7.

Meer over Sim Racing

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor