Speeltuin De Blije Dries  

St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen

  De Blije Dries is een speeltuin in Wijchen die al ruim 55 jaar bestaat! De Blije Dries heeft ruim 40 speeltoestellen en is uitdagend voor kinderen van alle leeftijden.

  Peuters, kleuters en oudere kinderen

  In het afgesloten dreumes/peuterpark 't Blije Drieske spelen de allerkleinsten in een veilige omgeving. Ondertussen kunnen de grotere kinderen zich uitleven op de speeltoestellen die voor hen geschikt zijn.

  Zwembad

  Op mooie zomerse dagen is het overzichtelijke kinderbad van de Blije Dries een heerlijke plek om af te koelen. Fonteinen, twee glijbanen en verschillende diepteniveaus (tussen 0.40 en 0.70 cm) maken het bad geschikt voor alle leeftijden. Rondom het zwembad is een grote ligweide met zowel zon- als schaduwplekken.

  Midgetgolf en Chillzone

  De Blije Dries beschikt over een midgetgolfbaan met in het midden twee jeu-de-boules banen. De speeltuin heeft ook een Chillzone voor kinderen vanaf 6 jaar. Daar kun je o.a. airhockey en tafelvoetbal spelen.

  Horeca

  'Bij Dries' is het horecagedeelte met terras van De Blije Dries. Vanaf het terras is de speeltuin goed te overzien. Op het terras en in de Eetkamer kun je genieten van een hapje en een drankje.

  Activiteiten

  Gedurende het hele seizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd! Check de agenda van De Blije Dries op Go-Kids of ga naar de agenda op de website van De Blije Dries voor de meest actuele info.

  Adres

  • Adres: St. Jorispad 41
  • Stad:  Wijchen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6603 AM