Speeltuin De Blije Dries
St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen

De Blije Dries is een buitenspeeltuin in Wijchen die al ruim 55 jaar bestaat! De Blije Dries heeft ruim 40 speeltoestellen en is uitdagend voor kinderen van alle leeftijden. Het is dan een ideaal uitje voor het hele gezin bij mooi weer!

Buiten spelen voor peuters, kleuters en oudere kinderen

In het afgesloten dreumes- en peuterpark 't Blije Drieske spelen de allerkleinsten in een veilige omgeving. Ondertussen kunnen de grotere kinderen zich uitleven op de speeltoestellen die voor hen geschikt zijn.

Zwemmen in het buiten zwembad 

Op mooie zomerse dagen is het overzichtelijke kinderbad van de Blije Dries een heerlijke plek om af te koelen. Fonteinen, twee glijbanen en verschillende diepteniveaus (tussen 0.40 en 0.70 cm) maken het bad geschikt voor alle leeftijden. Rondom het zwembad is een grote ligweide met zowel zon- als schaduwplekken.

Midgetgolf en Chillzone

De Blije Dries beschikt over een outdoor midgetgolfbaan met in het midden twee jeu-de-boules banen. De speeltuin heeft ook een Chillzone voor kinderen vanaf 6 jaar. Daar kun je o.a. airhockey en tafelvoetbal spelen.

Horeca

'Bij Dries' is het horecagedeelte met terras van De Blije Dries. Vanaf het terras is de speeltuin goed te overzien. Op het terras en in de Eetkamer kun je genieten van een hapje en een drankje.

Activiteiten

Gedurende het hele seizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd! Check de Go-Kids agenda of de agenda van De Blije Dries op hun website.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief! 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor