Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal ligt in een mooi bosrijk landschap vlakbij Nijmegen. Tivoli is een fijn pretpark voor een dagje uit met het hele gezin. Dankzij de leuke attracties en speeltoestellen kunnen kinderen tot een jaar of 10 hier ontzettend veel plezier beleven.

Het leukste pretpark voor kinderen in de basisschoolleeftijd!

Op het park is een achtbaan te vinden voor de durfhals die wel van snelheid houdt, maar nog niet over de kop wil. En wordt jij niet snel misselijk? Stap dan in de Bee Bee: in deze attractie vliegen de bakjes in de vorm van bijen rond en gaan hierbij op en neer. Of vlieg mee met de Skypie (soort vliegende banken) en ga tot 7 meter hoogte de lucht in.

tivoli, pretpark, amusementspark, achtbaan

Volop waterplezier

Er zijn meerdere attracties te vinden die met water te maken hebben. Zoals de waterfietsen en botsboten, en er is zelfs een Waterdorpje waar kids naar hartenlust met water mogen spelen en spetteren. Bij goed weer kun je in de zomer genieten van de opblaasbare attracties de Mega Slide en het Spettereiland. Niet alleen leuk, maar ook erg fijn om even af te koelen. Neem dus zwemkleding en handdoeken mee als je met het gezin richting Berg en Dal gaat.

Tivoli, nijmegen, berg en dal, pretpark, amusementspark, waterslide

Pret voor de kleinsten 

Voor de kinderen die het liever rustiger aan doen hebben ze ook leuke attracties staan. Kinderen kunnen bijvoorbeeld rondrijden in autootjes, rondvaren in de attractie De Regenboogreis, rondraaien in het Mini-Reuzenrad en twee soorten treinattracties uitproberen: Western Express of op bezoek bij Harm’s Kippenfarm. Het park heeft daarnaast ook een aparte zone gemaakt voor de dreumesen met onder andere een zandbak, babyschommel en speelhuisje met glijbaan.

Overzichtelijk park

Dankzij de veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke indeling van het park kun je als (groot)ouder de kinderen goed in de gaten houden. Terwijl zij zich uitleven, kun je zelf ontspannen toekijken op een van de vele aanwezige picknickbanken. De ligging tussen de bomen zorgt voor voldoende schaduw en daarmee beschutting tegen de zon.

tivoli, pretpark, amusementspark, attractie, spelen, erop uit, kinderen, gezinsuitje

Binnenspeeltuin Fun City

Amusementspark Tivoli beschikt over een binnenspeeltuin. De toegang is inbegrepen bij het ticket voor het pretpark. In het winterseizoen is alleen de binnenspeeltuin geopend. Heel vaak kom je het niet tegen, maar deze binnenspeeltuin heeft ook airconditioning. Zeker als het kwik buiten oploopt is dit erg aangenaam.

tivoli, pretpark, amusementspark, binnenspeeltuin

Familierestaurant het Boscafé 

In restaurant Tivoli’s Boscafé kun je heerlijk eten, ontspannen én spelen. In het weekend kun je gezellig komen Bosgrillen. Er wordt gezorgd voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen. De binnenspeeltuin is langer geopend waardoor kinderen tussentijds kunnen spelen. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie over dit leuke familierestaurant.

Tivoli, nijmegen, berg en dal, pretpark, amusementspark, bosgrillen, familierestaurant, boscafe

Ontdek hier alle mogelijkheden bij Amusementspark Tivoli

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor