De Lindenberg is het Cultuurhuis in Nijmegen. Je kunt hier terecht voor een breed aanbod workshops en cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven.

Workshops en cursussen voor alle leeftijden bij de Lindenberg.

De cursussen en workshops zijn er voor alle leeftijden en alle niveaus. Om zeker te weten of een cursus echt bij je past, kun je tijdens de Proeflessenweek voor de start van het nieuwe cursusseizoen (in september) óf in de eerste les van een cursus (in februari) uitproberen of het inderdaad iets voor je is. Je zult van het grootste deel van het cursusaanbod kunnen proeven. Houd de website van de Lindenberg in de gaten voor de volgende editie of check onze agenda!

Een leuk extraatje is dat je als cursist van de Lindenberg een streepje voor hebt bij verschillende podia en winkels in Nijmegen. Op vertoon van je cursistenpasje kom je namelijk in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen! 

Later instromen bij een cursus of workshop

Heb jij het begin van het cursusseizoen gemist, maar wil je toch nog graag aan een cursus deelnemen de komende weken? Dat kan! In het cursusaanbod op de site zie je bij sommige cursussen de knop Instromen. Dat betekent dat de cursus al is begonnen, maar dat je de resterende lessen nog mee kan doen. Je betaalt natuurlijk alleen voor de lessen waar je nog aan mee kan doen. Scrol maar door het aanbod en dan zie je het vanzelf!

Wil jij voor elke schoolvakantie inspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids tips!