Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij Primates Outdoor & Survivalrun trainingen volgen. De wekelijkse survivalrun-trainingen worden gegeven in Ottersum (gemeente Gennep) door Joey Bakker, meervoudig Nederlands Kampioen Survivalrun. Alle activiteiten vinden plaats op het eigen buitenterrein in Ottersum, want er gaat niets boven sporten in de frisse buitenlucht!

Spelenderwijs survival training

De survivalruntrainingen voor de jeugd zijn geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Tijdens de lessen komen de kinderen spelenderwijs in aanraking met de survivalrun-sport. Hun motorische vaardigheden worden optimaal geprikkeld waardoor ze niet alleen op dit moment beter zijn met sporten, ze hebben er op latere leeftijd ook nog steeds profijt van. 

Ouder-kind lessen

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al de survivalrun training volgen! Onder begeleiding van papa of mama kan er één keer per week spelenderwijs getraind worden. De trainingen staan in het teken van samenwerking en met elkaar nieuwe dingen leren op een leuke manier. Er gaat niets boven een uurtje qualitytime met je zoon of dochter! Dus ouders... trek je sportkleren maar aan!

Personal training 

Bij Primates Outdoor & Survivalrun kun je ook terecht voor personal training. Personal training is ook geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld als je kind een achterstand heeft in de motoriek of moeite heeft om in groepsverband te sporten. Deze personal trainingen worden 100% aangepast op het kind, waardoor er gestreefd kan worden naar bepaalde doelen. Enkele voordelen van deze aanpak zijn: 

  • Meer zelfvertrouwen 
  • Geen groepsdruk 
  • Meer voldoening
  • Betere ontwikkeling 

Aanmelden gratis proefles

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de trainingen van Primates Outdoor & Survivalrun? Meld je dan aan voor een proefles! Je mag 2 keer gratis meetrainen. Aanmelden kan via de website. Je kunt ook kiezen uit verschillende proefpakketten, zoals trainingskaarten voor 5 of 10 lessen. Ook leuk om iemand cadeau te doen!

Groepsactiviteiten

Bij Primates Outdoor & Survivalrun kun je naast de wekelijkse trainingen ook terecht voor verschillende outdooractiviteiten voor alle doelgroepen. Denk hierbij aan activiteiten voor bedrijfsuitjes, scholen, sportclubs en andere instanties. Ook kun je samen met Primates deelnemen aan verschillende evenementen, zoals survivalruns en kampen/overnachtingen. 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen