Primates Outdoor & Survivalrun  

Goorseweg 51, 6595 AM Ottersum

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij Primates Outdoor & Survivalrun trainingen volgen. De wekelijkse survivalrun-trainingen worden gegeven in Ottersum (gemeente Gennep) door Joey Bakker, meervoudig Nederlands Kampioen Survivalrun. 

Spelenderwijs trainen

De survivalruntrainingen voor de jeugd zijn geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Tijdens de lessen komen de kinderen spelenderwijs in aanraking met de survivalrun-sport. Hun motorische vaardigheden worden optimaal geprikkeld waardoor ze niet alleen op dit moment beter zijn met sporten, ze hebben er op latere leeftijd ook nog steeds profijt van. 

Trainingsdagen en -tijden

De trainingen voor de jeugd vind plaatsen op maandag en vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur. Behalve trainen kun je samen met Primates ook deelnemen aan evenementen, zoals survivalruns en kampen/overnachtingen.

Aanmelden gratis proefles

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de trainingen van Primates Outdoor & Survivalrun? Meld je dan aan voor een proefles! Je mag 2 keer gratis meetrainen. Aanmelden kan via de website van Primates Outdoor & Survivalrun.

Je kunt ook kiezen uit verschillende proefpakketten, zoals trainingskaarten voor 5 of 10 lessen. Ook leuk om iemand cadeau te doen!

Personal training 

Bij Primates Outdoor & Survivalrun kun je ook terecht voor personal training. Personal training is ook geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld als je kind een achterstand heeft in de motoriek of moeite heeft om in groepsverband te sporten. 

Deze personal trainingen worden 100% aangepast op het kind, waardoor er gestreefd kan worden naar bepaalde doelen. Enkele voordelen van deze aanpak zijn: 

  • Meer zelfvertrouwen 
  • Geen groepsdruk 
  • Meer voldoening
  • Betere ontwikkeling 

Alle personal trainingen worden gegeven op het eigen buitenterrein in Ottersum, want er gaat niets boven sporten in de frisse buitenlucht!

Groepsactiviteiten

Bij Primates Outdoor & Survivalrun kun je naast de wekelijkse trainingen ook terecht voor verschillende outdooractiviteiten voor alle doelgroepen. Denk hierbij aan activiteiten voor bedrijfsuitjes, scholen, sportclubs en andere instanties. Hieronder vind je meer informatie: 

Kinderfeestjes

Primates Outdoor & Survivalrun verzorgt ook survival kinderfeestjes! Kijk voor meer informatie hierover op onze speciale pagina: Survival kinderfeestje Primates Outdoor & Survivalrun

  • Adres: Goorseweg 51
  • Stad:  Ottersum
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  6595 AM