Houd je van spannende of grappige verhalen, digitale snufjes, vloggen, schrijven of theater? En vind je het leuk om mee te denken over activiteiten voor kinderen in de bieb? Dan is de Kidscrew misschien wel iets voor jou! De bibliotheek is op zoek naar kinderen tussen de 8 en 12 jaar die de bieb nóg leuker willen maken.

Wat doet de Kidscrew?

Samen met de Kidscrew wil de Bibliotheek Gelderland Zuid nieuwe kinderactiviteiten verzinnen, boeken promoten en andere kinderen enthousiast maken voor de bieb. De eerste twee Kidscrews gaan na de zomer van start in Nijmegen en Beuningen. De kinderen komen vier keer per jaar bij elkaar, in Nijmegen telkens in een andere vestiging.

Kom erbij!

Lijkt dit je wel wat? Laat dan vóór 20 augustus weten waarom juist jij in de Kidscrew past. Voor Kidscrew Nijmegen stuur je een berichtje of filmpje naar hvdl@obgz.nl en voor Kidscrew Beuningen naar beuningen@obgz.nl. In september vinden de gesprekken plaats met de kinderen die zich hebben aangemeld. Daarna hoor je of je bent toegelaten tot de Kidscrew.

Wanneer?

Voor Kidscrew Beuningen zijn alle vier bijeenkomsten op woensdagmiddag in Bibliotheek Beuningen. In Nijmegen op vrijdagmiddag in vier verschillende vestigingen van de bibliotheek.

Meer informatie over de Kidscrew van de bibliotheek vind je op www.obgz.nl/kidscrew.

 

Foto: Marcel Krijgsman