Kindvriendelijke tips!

Vandaag viel de nieuwste editie van Vita Magazine op de deurmat. In het glossy tijdschrift staan dit keer twee pagina's van Go-Kids regio Nijmegen en Go-Kids Noord-Limburg. Samen met Vita Magazine biedt Go-Kids kindvriendelijke bedrijven en organisaties uit Het Land van Cuijk (o.a. Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint-Anthonis, Grave, Mill en Sint Hubert) en gemeente Gennep de mogelijkheid zich in het magazine te presenteren door middel van een redactioneel artikel.

Kinderfeestje Cuijk

In deze editie vind je weer een aantal leuke ondernemingen die kidsproof zijn. Voor de creatieve kids is er Knutselclub Bij van Jansen. Zij verzorgen creatieve workshops en kinderfeestjes. Ook kun je een paar keer per maand op woensdagmiddag naar het Knutselcafé in Cuijk of Overasselt.

Pannenkoeken eten regio Nijmegen

Een van de locaties waar Knutselclub Bij van Jansen regelmatig te vinden is, is Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen in Sint Agatha, bij Cuijk. In dit restaurant kun je niet alleen heerlijke pannenkoeken eten, er staat buiten ook een geweldig speelkasteel voor de kids!

Shoppen in Noord-Limburg

Ook winkels zijn vertegenwoordigd op de Go-Kids-pagina's in Vita Magazine. In het Limburgse Gennep vind je Mus & Co, een unieke winkel met veel origineel speelgoed en hippe kinderkleding. Papa en mama kunnen hier ook terecht voor woondecoratie en andere mooie spulletjes voor in huis.

Webshop houten speelgoed

Ook een winkel, maar dan online, is Bodoos. Deze webshop is gevestigd in Boxmeer en heeft met name houten speelgoed van hoge kwaliteit in het assortiment. Speelgoed waar kinderen lang van kunnen genieten.

De volgende editie van Vita Magazine verschijnt voor de kerst. We zijn benieuwd welke kindvriendelijke bedrijven en organisaties zich dan willen presenteren op onze pagina's.

Met kindvriendelijke groet,
Patrick
Regiomanager Go-Kids regio Nijmegen en Go-Kids Noord-Limburg