Carnavalsoptochten en kindercarnaval in regio Nijmegen

Carnaval vier je met kinderen natuurlijk in regio Nijmegen. Er zijn vele grote carnavalsoptochten, kinderoptochten en op verschillende locaties is er kindercarnaval. Komen jullie ook naar de carnavalsoptocht kijken? In onze regio kun je er niet omheen! Vanaf vrijdag middag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari is het Carnaval! Overal in de regio zijn optochten en daaromheen natuurlijk het leuke kinderbal, een pyjama bal en nog veel meer. 

Deze carnavalsoptochten wil je niet missen.

De plaatsen zoals Nijmegen, Boxmeer en Cuijk hebben een grote optocht, maar ook in de verschillende wijken en andere dorpen/steden zoals Groesbeek, Malden, Lent, Beek-Ubbergen, Mook, Gennep, Beuningen, Wijchen, Overloon, Bergen, Druten en Beneden-Leeuwen kun je naar optochten kijken. Bijna iedere dag is er wel een carnavalsoptocht en natuurlijk zijn ze gratis te bezoeken. Oftewel ,een super leuk gratis uitje met het hele gezin tijdens de carnavalsvakantie! Wij hebben alle carnavalsoptochten en kinderactiviteiten op een rij gezet! Je vindt het complete overzicht hier!

Mis je nog een optocht of een te gekke kinderactiviteit? Stuur dan even een mailtje met de datum, locatie en een foto (van een eerder jaar) naar nijmegen@go-kids.nl! 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen