Hebben jullie al de laatste editie "Kampioen" van de ANWB al ontvangen en gelezen? Hierin heeft de ANWB namelijk de genomineerden bekend gemaakt voor het ‘Leukste uitje Nederland’ en het ‘Leukste uitje Gelderland' 2021!! Go-Kids zat in de vakjury en heeft geholpen deze lijsten mede samen te stellen. Nu is het aan het publiek (oftewel aan jullie) om te stemmen op jullie favoriete uitje!

Go-Kids als vakjury voor "Het Leukste Uitje van Nederland 2021"

De ANWB heeft Go-Kids gevraagd om plaats te nemen in de vakjury. Super gaaf natuurlijk! We vonden het een hele eer om deel te nemen maar het was niet makkelijk om uit zoveel leuke uitjes een keuze te maken. Maar het is gelukt, we hebben in iedere provincie een mooie lijst samengesteld. Go-Kids heeft als jurylid de uitjes op de volgende criteria beoordeeld: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid, faciliteiten en relevantie in de provincie. 

Stem op het leukste uitje 2021!

Ben je benieuwd wie wij als vakjury genomineerd hebben in Gelderland? Kijk dan snel op www.anwb.nl/verkiezing en stem op jouw absolute favoriet. Doe mee en wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin, want onder alle deelnemers verloot de ANWB 5x een dagje uit voor 5 personen. En je mag natuurlijk zelf kiezen op welk uitje in Nederland jij stemt! 

Foto: ANWB

Leukste uitje van Nederland 2020

Dit jaar is GaiaZOO is het Leukste uitje van Nederland 2020 geworden. De zilveren award is gewonnen door Attractiepark Toverland en de bronzen award ging naar de Efteling. Bekijk hier ook de winnaars 'Leukste uitje 2020' in provincie Gelderland.

DOE MEE EN STEM!

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen