Workshop 'SOS Kinderen en emoties' bij Coachingspraktijk OOW Rijkevoort

Workshop 'SOS Kinderen en emoties' bij Coachingspraktijk OOW Rijkevoort

De workshop 'SOS Kinderen en emoties' is bedoeld voor opvoeders en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp of beroepsmatig met kinderen werkt. Het is een 3-delige workshop en deze wordt door Coachingspraktijk OOW gegeven op 5, 12 en 19 februari van 19.30 tot 22.00 uur in Rijkevoort (gemeente Boxmeer).

Emoties van kinderen

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen. Maar hoe?… 

Kleine groepen

In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen. Op deze manier is er ruimte voor het delen van ervaringen en bespreken van persoonlijke vragen.

Bruikbare tips

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

Kosten workshop

De deelnamekosten bedragen € 95. Je betaalt € 85 wanneer je met 2 of meer personen tegelijk aanmeld. De prijs per persoon is inclusief: BTW, koffie/thee, materialen tijdens de workshopavonden en 1 x “De gids over emoties bij kids” t.w.v. € 9,95.

Het is belangrijk dat ouders op één lijn zitten in de opvoeding, deze continuïteit komt ten goede aan de ontwikkeling van kinderen. Om deze reden kunnen ouders uit 1 gezin samen inschrijven voor het speciale tarief van € 150 en is 1 x  de “de gids over emoties bij kids” inbegrepen in de prijs.

Aanmelden

Aanmelden voor deze 3-delinge workshop kan via wendy@coachingspraktijkoow.nl of een berichtje/belletje naar: 06 45164605.

_________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.
_________________________________________________