Open Dag Wereldtuin Verdeliet in Cuijk

Open Dag Wereldtuin Verdeliet in Cuijk

Op zondag 19 mei houdt Wereldtuin Verdeliet in Cuijk een Open Dag. Laat je rondleiden, verleiden door de voorjaarskleuren en geuren of neem een kijkje bij de bijen of in de kas. De kinderen gaan op ontdekkingstocht door de tuin of maken zaadbommetjes om mee naar huis te nemen. De Open Dag is van 10.00 tot 17.00 uur. 

Ons Plattelandsrondje

Wereldtuin Verdeliet sluit met deze Open Dag aan bij 'Ons Plattelandsrondje'. Tijdens deze jaarlijks terugkerende dag kun je aan de hand van vier verschillende fietstochten plattelandsbedrijven in het Land van Cuijk ontdekken. Wereldtuin Verdeliet is een van de deelnemers aan 'Ons Plattelandsrondje'. (Zie ook: www.onsplattelandsrondje.nl

Over Wereldtuin Verdeliet

Wereldtuin Verdeliet is een bijzondere voedsel- en ontmoetingstuin in de Cuijkse wijk De Valuwe. Hier kun je wandelen door de belevingstuin en genieten van de vijver, koffie of thee drinken op het terras, spelen op de natuurspeelplek, rustig lezen aan de leestafel, kijken wat er in de moestuin groeit of bij de bijen en hommels als je hierover meer wilt weten. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd en is er een winkeltje met verse groenten en zelfgemaakte cadeautjes.

Meer over Wereldtuin Verdeliet op: www.verdeliet.nl

Voedselapotheek

Tijdens de Open Dag op zondag 19 mei is er de aftrap van de Voedselapotheek. Met de Voedselapotheek wil Verdeliet de samenwerking tot stand brengen tussen de groene (agrifood) en witte (zorg) wereld. En mensen informeren over wat gezond eten voor je kan betekenen. Dat laat de Voedselapotheek graag zien en proeven. Wie zich gezond voelt, groeit letterlijk en figuurlijk!

Zie ook: www.voedselapotheek.nl

_________________________________________________

Wil je op de hoogte blijven van al onze toffe ideeën & tips? 

>> Volg ons op FACEBOOK en/of INSTAGRAM << 

>> Schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEVEN en SPECIALS <<

>> Lees onze BLOGS << 

En je kunt ook leuke prijzen winnen! >> WINACTIES <<
_____________________________________________________