Kindvriendelijke restaurants in Gelderland

Uit eten met de kinderen. Dat is heel gezellig maar ook best een uitdaging. Stil zitten is vaak best lastig dus dan wil je graag naar een restaurant waar lekker gespeeld kan worden en waar kinderen welkom zijn. Gelukkig zijn deze in Gelderland genoeg te vinden. 

Kindvriendelijke restaurants met speeltuin in Gelderland

Lekker dineren terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of een leuke speelhoek. Bij deze restaurants in Gelderland kan dat. 

1. Restaurant De Houtzagerij in Otterlo

Kindvriendelijk restaurant met Speeltuin Houtzagerij in Otterlo

Bij De Houtzagerij kan je heerlijk eten. Dit restaurant ligt op een vakantiepark, maar is voor iedereen toegankelijk. Dit restaurant heeft een binnen- en buitenspeeltuin, dus bij elk weer kunnen kinderen hier heerlijk spelen. 

>> Meer weten?

2. Italiaans restaurant La Foresta in Ermelo

Gelderland lekkerste restaurant La Foresta!

Kom heerlijk lunchen of dineren in Italiaanse sferen. Met kinderen is het hier altijd feest. Op de menukaart vind je speciale kinderpizza's, pasta's, maar ook kipnuggets, patat en appelmoes. Met de uitgebreide menukaart is er voor iedereen wat lekkers te bestellen. Lekker lunchen of dineren, beide zijn een aanrader. Een lekkere lunch als stop van een fijne wandeling door de Veluwse bossen of aan het einde van een gezellig dagje.

>> Bourgondisch genieten!

3. Pannenkoekenhuis de Honingpot in Epe

Uit eten met kinderen in Gelderland pannenkoekenhuis Honingpot in Epe

Maak je keuze uit zoete of hartige pannenkoeken. Of kies een van de lekkere specialiteiten van het huis, zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse pannenkoek met huisgemaakte speciaal saus of een Franse pannenkoek met brie, honing en walnoten.
Behalve pannenkoeken hebben ze ook schnitzel, biefstuk, salades, soepen en saté op de kaart staan. 
Voor de kinderen is er een eigen kaart met hele bijzondere combinaties, waarvan je kind zeker zal smullen. En uiteraard ontbreekt ook de ijskaart hier niet.

>> Dat wordt smullen!

4. Lunchroom de Rozentuin in Garderen

Lunchroom de Rozentuin in Garderen
Kom genieten in Garderen in deze unieke lunchroom. Een bijzondere werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. 
Het beste personeel wat je je maar kunt wensen. Zij genieten ervan om je in de watten te leggen en de heerlijkste gerechten voor te schotelen. En doen dat elke dag weer met een grote glimlach.
De speciale kinder high tea is hier echt een aanrader. Zo lekker volgens onze kinderen.
>> Echt genieten!

5. Restaurant Woodies in Braamt

Of je nu wilt gaan BBQ-en, of van een buffet gebruik wilt maken, eten bij restaurant Woodies van Markant Outdoorcentrum in Braamt is altijd een feestje. Gelegen op het prachtige locatie kunnen kinderen naar hartelust spelen. 

>> meer info

6. Restaurant Blossom in Fruitpark Ochten

Restaurant Blossom in Fruitpark Ochten

Fruitpark Ochten is een mooie plek midden in de Betuwe! Tussen de fruitbomen is hier van alles te doen voor kinderen. En het terras is ook een fijne plek! Met uitzicht op de speeltuin kan je hier genieten van heel veel lekkers! 

>> Meer weten?

7. Focus I Eten + Drinken

Kindvriendelijk restaurant I eten + drinken

Na een dagje winkelen in Arnhem kan je even bijkomen bij Focus I Eten + Drinken. Midden in het centrum van Arnhem en hier is veel lekkers te krijgen. En wil je nog naar de film? Dat kan hier ook want Focus is een filmtheater! 

>> Meer weten?

8. De Pannekoekenbakker in Buren

Kindvriendelijke restaurants in Gelderland Pannenkoekenbakker in Buren

Middenin het mooie stadje Buren in de Betuwe ligt dit mooie en kindvriendelijke restaurant. De ideale plek om lekker te eten na een dagje uit in de Betuwe. Kinderen kunnen zich vermaken in de leuke binnenspeeltuin en ook buiten kunnen ze spelen. Na het eten kunnen ze met hun verdiende munten wat leuks uitzoeken in de speelgoedwinkel. 

>> Meer weten?

10. Restaurant De WereldPan bij GeoFort Herweijnen

Kindvriendelijk restaurant in Gelderland bij Geofort Herweijnen

Geniet van pannenkoeken in het sfeervolle restaurant de WereldPan op het historische forteiland. Bij mooi weer is het genieten op het grote terras, waar kinderen zich uit kunnen leven met schaken, bamboe bouwen en klimmen en klauteren in de avontuurlijke vleermuisspeurtuin. 

>> Meer weten?

Lekker lunchen of borrelen in Gelderland

Even wat lekkers na een dagje winkelen, of genieten van een borrel terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Ook dan kun je bij steeds meer restaurants in Gelderland terecht. 

Beste restaurants in Gelderland

In dit blog vind je onze toppers van Gelderland. Maar op elke regiosite van Go-Kids hebben wij nog veel meer leuke tips voor je. 

Log In