De leukste kinderfeestjes die je overal kunt vieren

De leukste kinderfeestjes die je overal kunt vieren vind je hier op een rijtje. 

Lees verder na deze tips

De leukste kinderfeestjes op heel veel plekken in Nederland

Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en zoek je nog een super locatie voor een cool en origineel kinderfeestje? 

Bij Go-Kids hebben we een aantal toffe kinderfeestjes die op veel plekken in Nederland kunt vieren voor je op een rij gezet. Maar we geven ook tips voor een kinderfeestje die niet locatie gebonden zijn.

In ons overzicht vind je namelijk indoor en outdoor, creatieve, culturele, sportieve kinderfeestjes,  maar ook museumfeestjes, zwemfeestjes, voetbalfeestjes,  klimfeestjes, film of theaterfeestjes, speeltuinfeestjes, feestjes in de natuur, feestjes voor thuis, jumpfeestjes en nog veel meer! Eigenlijk te veel om op te noemen en het leuke is het kinderfeestjes aanbod wordt maar steeds groter. 

Kinderfeestjes Go-Kids Nederland

Pathé filmfeestje

Het leukste feestje in het donker vier je één van de vele Pathé bioscopen in Nederland. Er zijn bijna 30 vestigingen. De jarige kiest uit de vele kinderfilms op het programma welke het moet worden en jij boekt een Pathé Filmfeestje. Ze maken er bij Pathé écht een feestje van, ideaal voor de jarige, de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes, én voor jou!

Heb je een Pathé Filmfeestje geboekt, dan worden jullie persoonlijk ontvangen en krijgt de jarige een cadeautje. In de bioscoopzaal is het ook extra leuk: de stoel van de jarige is feestelijk aangekleed. En het ticket is incl. de kidscombo, want een film kijken zonder iets lekkers erbij is niet compleet.

Pathé filmfeestjes =>

Jump XL of Jumpsquare jumpfeestje

Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en leef je helemaal uit. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde Party tafel. Jump XL en Jumpsquare hebben heel veel trampolineparken in Nederland. Er zit er vast wel eentje bij jou in de buurt. Ze bieden diverse kinderfeestjesarrangementen aan en voor verschillende leeftijden. Voor elk wat wils en een sportief kinderfeestje is toch te gek?

Jumpparty JumpXL of Jumpsquare =>

Kinepolis filmfeestje

Tijdens het Kinepolis Kinderfeestje voelen de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes  zich als echte filmsterren!  Ze gaan niet alleen naar een leuke kinderfilm, maar ze smullen ook nog van een Kidsbox. Deze is gevuld met een zakje Nibbits chips, zakje Autodrop, Fristi en een cadeautje.

Er zijn bijna 20 vestigingen van Kinepolis, check snel de dichtstbijzijnde vestiging voor jouw kinderfeestje.

Kinepolis filmfeestje =>

Nature games natuurfeestje

Een avontuurlijk  outdoor kinderfeestje: dat organiseer je heel gemakkelijk  zelf met een Nature Game. Aan de hand van de app gaan de kinderen op expeditie door de natuur. Voor nog geen tientje per groep heb je een leuk en uitdagend kinderfeestje in de natuur. En dit kinderfeestje is in heel veel natuurgebieden ( met evt. speelbossen) te doen. Het spel duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de expeditie is het een prima plan om twee tussenstops te maken voor drinken en lekkers. Of misschien zelfs een heerlijke picknick?

Kinderfeestjes Nature game =>

Lasergame set huren bij Huur bij Daniek

Ook superleuk: een lasergame feestje! Daarvoor hoef je niet naar een vaste locatie waar ze dat hebben - je kunt het overal doen als je zo'n coole lasergame set huurt. Huur bij Daniek verstuurt die door heel Nederland, dus het kan echt overal... zelfs thuis!

Lasergame set huren >>

Confetti per mail

Een kinderfeestje thuis vieren dit jaar? Doe niet te moeilijk, en bestel een kant-en-klaar kinderfeestje bij Confetti per Mail. Je hoeft niks meer zelf te bedenken of uit te werken, alles is uitgebreid voor je klaargezet en uitgetest. 

Of je nu een speurtocht wilt doen met ze, een toverdrank wilt brouwen of een spel wilt spelen a la Among Us; er is van alles mogelijk. Er staan verschillende kinderfeestjes klaar, met verschillende originele thema’s en natuurlijk voor verschillende leeftijden. We lichten er een 3 tal feestjes uit: 

Confetti per mail kinderfeestjes thuis =>

Go!Gaming

Organiseer je unieke kidsparty bij Go!Gaming. Er is een vestiging in Nijmegen, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht en Eindhoven

Wil je echt indruk maken op je vriendjes? Nodig ze dan uit voor een kidsparty bij Go!Gaming. Bij Go!Gaming beleven jullie de dag van je leven. Je kunt kiezen uit 5 populaire kidspartiy's Fortnite Fiesta, Nintendo Fun, Mindcraft Masters, Sim Racing Party en Mix 'n Match. Met één van deze gamparty's heb je zeker succes. 

Go!gaming kinderfeestjes =>

Go-Kids Aftelkalender

Verjaardag aftelkalender

Voor kinderen zijn de verjaardag en het kinderfeestje de grootste evenementen van het jaar. Soms is de spanning zo hoog en in dat geval kan dan onze Verjaardag aftelkalender uitkomst bieden. Papa, mama, ben ik al bijna jarig? Deze vraag kun je nu eenvoudig beantwoorden via de aftelkalender.

Download gratis aftelkalender =>

Go-Kids kinderfeestjes

Kinderfeestjes zonder vaste locatie

Niet alle kinderfeestjes zijn op een vaste locatie. Je kan er ook voor kiezen deze thuis te vieren of op een locatie naar keuze:

Ben je benieuwd naar het complete aanbod met kinderfeestjes in overal in Nederland te vieren zijn, check dan onze site.

Kinderfeestjes  => 

Log In