De VriendenClub: Een kinderfeestje voor echte vrienden

De VriendenClub: een kinderfeestje voor echte vrienden

De VriendenClub van Confetti per Mail is een gezellig kinderfeestje voor thuis, waarbij de kinderen verschillende spellen gaan spelen die te maken hebben met vriendschap. Bij ieder spel kunnen de kinderen vriendschapspunten verdienen en aan het einde kunnen de kinderen zien wat de eindscore betekent.

Alles over dit kinderfeestje

Kinderfeestje thuis voor binnen en of buiten

Alle spellen van dit kinderfeestje kunnen binnen of buiten gespeeld worden. Net wat jullie willen (of wat de weergoden willen). De spellen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 3/4 tot en met groep 8 en het totale feestje duurt 2 tot 3 uur. Het hele verloop van het feestje kunnen de ouders teruglezen in een handig draaiboek.

Uniek kinderfeestje

Het bijzondere aan de kinderfeestjes van Confetti per Mail is dat de kinderen zelf hun feest vieren. De ouders hebben een kleine bij rol, maar de kinderen klikken zelf door de instructiefilmpjes van de bijbehorende website heen. In de filmpjes worden de spellen helder uitgelegd, waarna de kinderen zelf aan de slag gaan.

Dit vonden andere ouders er van: “De kinderen vonden het proeven erg leuk, maar eigenlijk bij alles bleef de aandacht goed. Dit was de tweede keer, vorig jaar de toverdrank gedaan. Ik vind het super makkelijk. Dat alles al beschreven staat. Geeft een hoop rust. Dank je wel. ”

Kinderfeestje de VriendenClub: per mail of per post

Dit supergezellige feestje is er in twee varianten. Ja kunt een digitaal draaiboek kopen, met bijlagen om zelf te printen, maar er is ook een kant en klaar feestpakket met alle bijlagen en draaiboeken in kleur en klaar om direct te gebruiken. Ook krijg je er wat extra zaken bij, zoals een blinddoek en proefbakjes. Een kinderfeestje thuis organiseren kan niet makkelijker!

Na je bestelling ontvang je direct een e-mail van Confetti per Mail met verdere instructies. Of je krijgt binnen een paar dagen je feestpakket per post (gratis naar jou toegestuurd) of je krijgt een mail met jouw digitale versie van het feestje.

In het draaiboek wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet klaarzetten (niet veel hoor!) en hoe het feestje zal verlopen. Dit kinderfeestje kan niet misgaan!

Alles over dit kinderfeestje

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor