De leukste kinderfeestjes voor thuis!

Wil je een origineel kinderfeestje zelf vieren zonder ingewikkelde voorbereidingen? Speciaal voor ouders en begeleiders die wel een feestje thuis willen vieren, maar niet voor animatieteam willen spelen heeft Confetti per Mail een aantal unieke kinderfeestjes voor thuis ontwikkeld.

Check die kinderfeestjes voor thuis!

Alle feestjes zijn zo ontworpen dat de ouders er weinig voorbereidingen aan hebben en de kinderen met behulp van de unieke websites, hun eigen kinderfeestje vieren. Dat werkt zo:

Wat krijg je met Confetti per Mail?

De hele voorbereiding van het kinderfeestje is voor je gedaan, hoe handig is dat? Alle feestjes kunnen zowel binnen als buiten gevierd worden, dus je bent niet afhankelijk van het weer.

Uitgebreid draaiboek

Je krijgt een uitgebreid draaiboek per e-mail. Daarin staat een stap-voor-stap uitleg over het feestje, de voorbereiding en wat je erbij nodig hebt. Alleen even inkopen doen en kinderen uitnodigen dus!

confetti per mail kinderfeestjes

Speciale website

Bij het feestje hoort een speciale website. Daar kunnen de kinderen zichzelf 'door het feestje heen klikken' - jij hoeft dus geen uitleg te geven, geen verhaal te vertellen, geen spelletjes te verzinnen en uit te leggen.

Verschillende kant en klare kinderfeestjes

Confetti per Mail heeft 5 soorten kinderfeestjes:

 • Ziggy Zintuig, hét feestje voor kleuters en kinderen uit groep 3. De kinderen ontmoeten Ziggy op de website en gaan samen met hem op pad naar zijn vrienden.

  Ziggy Zintuig kinderfeestje Confetti per Mail

  Polly Proeven, Zep Zien, Harry Horen, Rikkie Ruiken en Vikkie Voelen hebben allemaal een eigen verhaal én een opdracht. Na elk spel krijgen de kinderen een stempel op hun eigen Ziggy Stempelkaart die natuurlijk mee naar huis mag. Wanneer de kaart vol is, hebben ze alle vriendjes ontmoet en is het feestje compleet.

  Feestje Ziggy Zintuig
 • De Vriendenclub, een kinderfeestje voor echte vrienden. Tijdens het feestje voeren de kinderen verschillende opdrachten uit. Ze proberen zo veel mogelijk Vriendschapspunten te verdienen voor de groep en aan het einde kunnen de kinderen zien wat de eindscore betekent. Alle spellen van dit kinderfeestje kunnen binnen of buiten gespeeld worden.

  Dit supergezellige feestje is er in twee varianten. Ja kunt een digitaal draaiboek kopen, met bijlagen om zelf te printen, maar er is ook een kant en klaar feestpakket met alle bijlagen en draaiboeken in kleur en klaar om direct te gebruiken. Ook krijg je er wat extra zaken bij, zoals een blinddoek en proefbakjes. Een kinderfeestje thuis organiseren kan niet makkelijker!

  Vriendenclub kinderfeestje Confetti per Mail


  Alles over De Vriendenclub

 • De VriendenBattle, een supertoffe fotochallenge voor tieners. Bij de VriendenBattle nemen diverse teams het tegen elkaar op in een wedstrijd om de hoogste score te behalen. Deze scores worden verdiend door het uitvoeren van diverse foto-opdrachten.

  Meer over de VriendenBattle

 • Dwarsbomen, een spannend feestje voor fans van Wie is de Mol, De Verraders en Among Us. Bij dit feest doen de kinderen samen een aantal toffe opdrachten om een schat te bereiken. Alleen werkt niet iedereen even hard mee…

  Dwarsbomen kinderfeestje Confetti per Mail
  De Dwarsbomen, die van tevoren een geheime brief hebben gekregen, hebben juist als doel om de schatkist NIET te bereiken. Ze proberen niet ontdekt te worden tijdens hun missie. Of dat lukt, wordt duidelijk tijdens de stemrondes.  Dit feestje blijft spannend tot aan de ontknoping!

  Spannend feestje!

 • De zoektocht naar Lotje en De verdwijning van Lotje, zijn WhatsApp speurtochten voor kinderen van verschillende leeftijden. Deze kun je als kinderfeestje bestellen, maar ook met je gezin spelen.

  Verdwijning van Lotje - Confetti per Mail WhatsApp speurtocht

  Alles over dit feestje

 • De Toverdrank, waarbij kinderen zelf een echte toverdrank mogen brouwen. De kinderen ontvangen een geheim recept met allerlei onleesbare ingrediënten. Om het recept te ontcijferen moeten ze zichzelf bewijzen bij Miss Terieus, het kruidenvrouwtje. Steeds wanneer ze een opdracht hebben vervuld, komen ze een stapje verder met het recept.

  Naar De Toverdrank

  Toverdrank kinderfeestje Confetti per Mail

  Na alle opdrachten mogen de kinderen gaan brouwen. Nu is het tijd om erachter te komen of ze het recept wel goed hebben vertaald….

Welk feestje voor welke leeftijd?

Gemakkelijk een kinderfeestje thuis organiseren

Alle kinderfeestjes voor thuis zijn zo gemaakt dat jij als ouder heel gemakkelijk zelf een feestje thuis kunt organiseren. Je hoeft niet na te denken over een verhaal en activiteiten, dat zit allemaal in dit pakket van Confetti per Mail!

Kinderfeestje thuis vieren met Confetti per Mail

Inloggen op speciale website

Nadat jullie hebben ingelogd op jullie eigen kinderfeestjes website, worden de kinderen welkom geheten en krijgen ze uitleg over het kinderfeestjes thema en het verhaal.

Animaties en spraakberichten

Per spel zien of horen (vaak gebruikt Confetti per Mail animaties of spraak berichten) de kinderen wat de bedoeling is en welke spelregels er gelden.

Spelletjes met en zonder scherm

Daarna gaan de kinderen zonder scherm zelf het spel doen en pas als dat klaar is, komen ze weer terug bij het scherm. Bij een paar spellen, bijvoorbeeld een luister spel, blijven de kinderen wel bij de computer. Ze luisteren dan samen naar een opdracht en beantwoorden daar vragen over.

Kinderfeestje met spelletjes : met en zonder scherm

Zo is er bijvoorbeeld een “geluiden” spel waarbij de kinderen moeten raden wat het geluid is dat ze horen.

Bij veruit de meeste spellen is alleen de introductie van het spel via de computer. Verder zijn de kinderen gewoon lekker zelf aan de slag in de woonkamer, de tuin, het park, de speeltuin, het bos of waar dan ook.

WhatsApp speurtochten

Confetti per Mail heeft ook WhatsApp speurtochten. Bij deze spellen hebben de kinderen alleen bij de introductie van de speurtocht en helemaal aan het einde een moment bij de computer.

Alles over Confetti per mail

 • Leeftijd 2 - 4
 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Indoor
 • Outdoor