Dwarsbomen: een spannend kinderfeestje voor thuis

Dwarsbomen, een spannend kinderfeestje vol met spelletjes

Houdt jouw kind van spellen als Weerwolven en Among Us, of televisieprogramma’s als Wie is de Mol of de Verraders? Dan is dit jullie kinderfeestje! Het kinderfeestje Dwarsbomen van Confetti per Mail bevat elementen uit al deze spellen, met als grote verschil dat niemand het spel voortijdig hoeft te verlaten. Het moet tenslotte wel een feestje blijven.

Alles over dit kinderfeestje

Tijdens het feest krijgen de kinderen opdrachten, waarmee ze geld kunnen verdien (Fetti). Met dat geld kunnen ze uiteindelijk bij een schatkist komen. Maar, niet iedereen heeft hetzelfde doel…
Minimaal één van de aanwezigen is een Dwarsboom, en zal stiekem proberen de opdrachten te laten mislukken.

Spannend tot het einde

Na iedere opdracht mogen de kinderen stemmen wie ze verdacht vinden. De uitkomst van die spannende stemrondes houd je bij op een Verdachtenposter. Wie krijgt de meeste stemmen en is het dus het verdachts? En is dat ook de Dwarsboom of zit die persoon te foppen? Aan het einde van het feestje komen de kinderen erachter hoe het echt zit. In de tussentijd zorgen de stemrondes voor een hoop plezier en chaos, waarbij er natuurlijk geen echte gevolgen zijn voor het veel verdacht worden.

Uniek kinderfeestje

Het bijzondere aan de kinderfeestjes van Confetti per Mail is dat de kinderen zelf hun feest vieren. De ouders hebben een kleine bijrol, maar de kinderen klikken zelf door de instructiefilmpjes van de bijbehorende website heen. In de filmpjes worden de opdrachten helder uitgelegd, waarna de kinderen zelf aan de slag kunnen met dit leuke en spannende feestje.

Dit vonden andere ouders er van: “Het was een zeer geslaagd feestje. De voorinformatie was duidelijk en goed verzorgd. De combi met zelf spellen voorbereiden was goed te doen. Wij hadden 6 meiden van rond de 10 jaar. Vooral de stemrondes waren hilarisch”

Kant en klaar feestpakket

Dit spannende kinderfeestje voor thuis is er in twee varianten. Je kunt een digitaal draaiboek kopen, met bijlagen om zelf te printen. Of je koopt het handige kant en klare feestpakket met alle bijlagen en draaiboeken in kleur en klaar om te gebruiken, inclusief posters in kleur op A3 fortmaat en natuurlijk een stapel Fetti (het geld wat de kinderen kunnen verdienen).

dwarsbomen - Confetti per Mail

Na je bestelling ontvang je direct een e-mail van Confetti per Mail met verdere instructies. Of je krijgt binnen een paar dagen je feestpakket per post (gratis naar jou toegestuurd) of je krijgt een mail met jouw digitale versie van het feestje om zelf te printen en te knippen.

In het draaiboek wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet klaarzetten (niet veel hoor!) en hoe het feestje zal verlopen. Dit kinderfeestje kan niet misgaan!

Alles over dit feestje

  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor