Nature Game: avontuurlijk outdoor kinderfeestje!

Een cool outdoor kinderfeestje: dat organiseer je heel gemakkelijk  zelf met een Nature Game. Aan de hand van de app gaan de kinderen op expeditie door de natuur.

Gamen in de natuur

Onderweg krijgen de kids allerlei leuke vragen, raadsels en opdrachten. Met grappige filters maken ze hilarische foto's en video's. Dat is dus gamen in de natuur!

Gamen in de natuur op je kinderfeestje

Alle kinderen een Nature Game® verkennersdiploma

Met de Nature Game krijgt jouw jarige zoon of dochter een super uitdagend outdoor kinderfeestje. Aan het eind van het partijtje krijgen de kinderen een echt Nature Game® verkennersdiploma.

Tussenstop voor lekkers

Het spel duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de expeditie is het een prima plan om twee tussenstops te maken voor drinken en lekkers. Of misschien zelfs een heerlijke picknick? Met de tocht inclusief stop(s) heb je een compleet kinderfeestje in de natuur!

Twee leeftijdsgroepen

Er zijn twee Nature Games beschikbaar, het verschil zit in de leeftijd van de kinderen:

  • kinderen van 4-8 jaar
  • kinderen van 8-12 jaar

In natuurgebieden in heel Nederland!

Dit toffe kinderfeestje kun je vieren in natuurgebieden in heel Nederland!

Check hier alle locaties in Nederland =>

Kinderfeestje in de natuur met Nature Game

Goed om te weten: de routes zijn samengesteld in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen.

Nature Game boeken voor een kinderfeestje

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de startlocatie, speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens start je de game op het moment dat het feestje begint. 

Boeken!

Wat heb je nodig?

Voor het spelen van de Nature Game heb je alleen een smartphone of tablet nodig. Je downloadt de game voordat jullie vertrekken, dus je hebt geen wifi nodig. 

Kosten: €7,99 per groep (plus € 0,99 servicekosten). 

Naast de game wil je natuurlijk lekkers meenemen om het feestje compleet te maken. Dat wordt een top partijtje - veel plezier!

Nature Game

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor