We hebben speciaal voor jou een lijst gemaakt met de allerleukste kinderfeestjes in Limburg. Dat betekent dat jij samen met je zoon of dochter nu alvast mag gaan kiezen welk feestje het allerleukste lijkt. De voorpret kan dus al beginnen, en dat maakt het feestje straks nóg leuker!

De leukste kinderfeestjes van Limburg! 

Ben je op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje vol avontuur en mysterie? Dan is een feestje in de grotten echt iets voor jouw kleine ontdekker. Vier je kinderfeestje eens onder de grond!

Maastricht Underground 

kinderfeestje maastricht underground

Weet je wat Maastricht Underground zo super speciaal maakt voor kinderfeestjes? Nou, de activiteiten zijn niet alleen mega leuk, maar ook super leerzaam en vol avontuur! De kindergrottentochten zijn helemaal ontworpen voor jonge ontdekkers. Ze duren ongeveer één tot anderhalf uur, dus niet te lang en niet te zwaar, precies goed voor een te gek avontuur onder de grond! 

Kinderfeestje bij
Maastricht Underground

MergelRijk Valkenburg

kinderfeestje bij MergelRijk Valkenburg

Een perfect kinderfeestje voor creatieve en leergierige avonturiers. Want bij MergelRijk krijg je je eigen speurboekje mee, kom je oog in oog te staan met dino's, mag je je eigen blokje mergel bewerken en kun je ook nog eens zelf op zoek gaan naar fossielen! 

Kinderfeestje bij
MergelRijk

Avontuurlijke feestbeesten opgelet! Als je op zoek bent naar het ultieme kinderfeestje vol actie en energie, dan zijn deze actieve feestjes echt iets voor jullie!

FunFactory Parkstad

kinderfeestje bij FunFactory Parkstad

Zoek je een super cool feestje vol avontuur óf creativiteit? Dan moet je echt bij FunFactory Parkstad zijn! Laat je creativiteit eens helemaal gaan tijdens Hatseflats, maak een eigen Graffiti kunstwerk of zoek de spanning op bij Painball. 

Kinderfeestje bij
FunFactory Parkstad

Bowling Stardust in Sittard

kinderfeestje stardust

Bij Bowling Stardust in Sittard gaan jij en je vrienden een geweldig All American bowlingavontuur beleven, helemaal perfect voor een super leuk kinderfeestje vol actie en plezier! Op de speciale banen met te gekke lichteffecten gaan jullie de strijd met elkaar aan!

Kinderfeestje bij
Bowling Stardust

Unit 13 Outdoor Adventures Nuth

kinderfeestje bij Unit 13

Als je op zoek bent naar een mega cool feestje vol actie en spanning voor jou en je vrienden, dan moet je zeker naar Unit 13 Outdoor Adventures gaan! Hier kunnen kinderen vanaf 7 jaar al lasergamen, en vanaf 9 jaar zelfs gaan Airsoften. Het wordt echt een feestje om nooit, maar dan ook nooit te vergeten!

kinderfeestje bij
Unit 13

Go!Gaming Maastricht

Go-Kids Party Go!Gaming

Wil je écht de blits maken bij je vriendjes? Nodig ze dan uit voor een te gekke kidsparty bij Go!Gaming Maastricht. Bij Go!Gaming beleven jullie de dag van jullie leven! Er zijn maar liefst 5 super populaire kidsparties om uit te kiezen.

Kinderfeestje bij
Go!Gaming Maastricht

Freerunning kinderfeestje bij Minded Motion

Kinderfeestje bij Minded Motion

De Minded Motion Gym bevind zich in Panningen, maar als Panningen te ver weg is voor jullie, geen zorgen! Met de Minded Motion bus komt het feest naar jouw locatie! Tijdens een freerunning kinderfeestje genieten kinderen van vrije beweging. Met de juiste balans tussen structuur en vrijheid leren ze nieuwe tricks, zoals coole sprongen en salto's!

Kinderfeestje bij
Minded Motion

SnowWorld Landgraaf

Kinderfeestje bij SnowWorld Landgraaf | Go-Kids Limburg

Hou je van sneeuw? Ben je een fan van skiën of snowboarden? Dan is SnowWorld Landgraaf de perfecte plek voor jouw kinderfeestje! Maar als je liever klimt en klautert, kun je ook een geweldig feestje vieren bij Adventure Valley in SnowWorld Landgraaf!

Kinderfeestje bij
SnowWorld Landgraaf

Als je droomt van een kinderfeestje tussen de natuur en/of dieren, dan is dit precies wat je zoekt! Trek je laarzen aan, of gooi juist je schoenen uit. Bereid je voor op een dag vol ontdekkingen!

Kasteelpark Born

Kinderfeestje Kasteelpark Born

Een avontuur waarbij je oog in oog staat met exotische dieren. Je kunt lekker ravotten in de speeltuin. En om de dag perfect af te sluiten, kunnen jullie ook samen lekker frietjes eten. Kortom, een kinderfeestje bij Kasteelpark Born staat garant voor een onvergetelijk avontuur vol dieren, natuur, en plezier!

Kinderfeestje bij
Kasteelpark Born

BloteVoetenPark in Brunssum

BloteVoetenPark kinderfeest

Of het nu regent of de zon schijnt...... Het is altijd BloteVoetenPark-weer. Het hele jaar door kun je hier je kinderfeestje vieren. Je kunt hier ook kiezen uit leuke arrangementen. Heerlijk toch, op blote voeten de natuur in! 

Kinderfeestje bij
BloteVoetenPark

BillyBird Park DrakenRijk

Kinderfeestje bij BillyBird Drakenrijk

Bij BillyBird Park Drakenrijk is alles aanwezig voor een ongelofelijk leuk kinderfeestje! De kinderen kunnen de hele dag doorbrengen met klimmen, klauteren, spelen bij het Strandbad, goudzoeken en nog veel meer avontuurlijke activiteiten. Te reserveren tijdens het seizoen. 

Kinderfeestje bij
BillyBird Park Drakenrijk

Of het nu gaat om feestelijke snacks, kleurrijke cupcakes, hartige hapjes of zelfs een heus diner, een kinderfeestje met lekker eten maakt de viering compleet.

Pannekoekenbakker Thorn

Kinderfeestje bij De Pannekoekenbakker Thorn

Samen aan een vrolijk gedekte tafel zitten en je eigen pannenkoek versieren is natuurlijk een geweldig feest! Maar een kinderfeestje bij De Pannekoekenbakker Thorn heeft nog veel meer leuks in petto.

Kinderfeestje bij
Pannekoekenbakker Thorn

Restaurant Aan de Meule in Beek

kinderfeestje aan de meule

Reserveer een picknicktafel en geniet van urenlang speelplezier in de speeltuin, waar de kids naar hartenlust kunnen springen, rennen, klimmen en klauteren. Natuurlijk bestel je hier de lekkerste hapjes en drankjes voor het spelende gezelschap!

Kinderfeestje bij
Aan de Meule

Vier je kinderfeestje makkelijk thuis!

Confetti per mail

Wil je een origineel kinderfeestje zelf vieren zonder ingewikkelde voorbereidingen? Speciaal voor ouders en begeleiders die wel een feestje thuis willen vieren, maar niet voor animatieteam willen spelen heeft Confetti per Mail een aantal unieke kinderfeestjes voor thuis ontwikkeld.

Check Confetti per Mail

aftelkalender Go-Kids Limburg

Vraagt jouw kind ook iedere keer hoe lang het nog duurt voordat hij/zij jarig is? Met deze verjaardag aftelkalender weet jouw kind waar hij aan toe is. We beginnen 10 dagen van tevoren met aftellen naar de grote dag. Je kunt de cadeautjes mooi inkleuren of gewoon doorstrepen, wat de jarige in spé maar wilt. Download via onderstaande button de aftelkalender en lees dan gelijk even onze tips om relax naar een kinderfeestje toe te leven! 

Download de aftelkalender!

Nog meer inspiratie

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie voor een leuk kinderfeestje? Op Go-Kids Limburg staat nog véél meer! Kijk maar eens hier!

Hopelijk heb ik jullie kunnen voorzien van genoeg inspiratie voor de jarige job! Ik wens jullie ontzettend veel plezier!

go-kids limburg