Makkelijk te organiseren kinderfeestjes thuis

Makkelijk te organiseren kinderfeestjes thuis

Een kinderfeestje thuis organiseren is best een opgave. Niet voor niks natuurlijk dat een feestje bij een binnenspeeltuin zo ontzettend populair is. Voor degenen dietoch de voorkeur geven aan de eigen vertrouwde omgeving, hebben we iets leuks.

Makkelijke kinderfeestjes voor thuis: Confetti per Mail

De kinderfeestjes van Confetti per Mail zijn al helemaal voor je uitgedacht. Je hoeftje geen zorgen te maken over wat jullie gaan doen, hoe je de kinderen bezig moethouden en hoe je de groep samen kan laten optrekken tijdens het feest.

Hoe werkt zo’n kinderfeestje?

Je kiest een van de verschillende feestjes van de website www.confettipermail.nl, bestelt het feestje dat het beste bij jullie past (leuk detail: ze kosten slechts € 19,50 - €24,50). Na je bestelling ontvang je een draaiboek met hele heldere instructies in de mail. Bij sommige feestjes zul je ook wat bijlages moeten uitprinten. Dit is dan bijvoorbeeld speelgeld, of onderdeel van een opdracht.

In het draaiboek staat precies wat jij moet doen en in huis moet hebben. Kan-niet-mis-gaan 😉.

Bekijk alle feestjes hier

Op de dag van het feest loggen jullie in op de speciale website die hoort bij het feest dat jullie hebben gekozen. Daar wordt uitleg aan de kinderen gegeven. Iedere opdracht die ze krijgen tijdens het feest, wordt uitgelegd op de site. Je hoeft hier zelf dus niks aan te doen: de kinderen klikken door hun feest heen. Alles wijst voor zich.

Vanuit die website krijgen ze opdrachten. Die voeren ze uit, meestal is dat niet bij de computer. Daardoor kun je deze feestjes zowel binnen als buiten vieren. Jij hoeft er alleen maar op de achtergrond bij te zijn. Je hebt voor het feestje alles klaar kunnen zetten (want je hebt het draaiboek gelezen..), waardoor je nu gewoon lekker kunt genieten.

Verschillende thema’s

Er zijn verschillende kinderfeestjes te koop bij Confetti per Mail. Zo is er een speciaal feestje voor wat jongere kinderen (4-7 jaar), die relatief eenvoudige opdrachten krijgen die passen bij de leeftijd. Maar ook oudere kinderen kunnen zich uren vermaken met een van deze feestjes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een feest speciaal voor fans van Among Us, de Verraders en Wie is de Mol? Dwarsbomen, waarbij niet iedereen dezelfde rol lijkt te hebben.... Bekijk het actuele feestjesaanbod en nog veel meer informatie op www.confettipermail.nl.

Vind hier alle kinderfeestjes

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor