Welkom bij Go-Kids Limburg

Go-Kids is een online platform, waar je als bezoeker van de site alle kindvriendelijke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en opgroei adresjes in de betreffende regio kunt vinden.

We hebben een hele handige site en hierop kan je heel veel vinden voor kids. Er is een uitgebreide agenda, je kunt de leukste erop uit tips vinden, ben je wellicht op zoek naar kindvriendelijke restaurants, de leukste winkels of ben je op zoek naar een gaaf kinderfeestje voor jouw kind? Je vind het allemaal op Go-Kids Limburg! Daarnaast vind je hier ook leuke en interessante Go-Kids Blogs, tips en deals.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Go-Kids Limburg nieuwsbrief

Voor iedere vakantie versturen we een nieuwsbrief aan iedereen die zich heeft ingeschreven, deze staat bomvol met de leukste vakantietips en een keer per jaar ontvang je een nieuwsbrief met de leukste kinderfeestjes. Daarnaast versturen we een aantal regionale en landelijke specials over bijvoorbeeld de leukste Dierenparken of Theaters. 

Volg ons op social media voor actuele tips, de leukste bedrijven en leuke winacties

Via Facebook en Instagram ontvang je vaak leuke posts over toffe bestemmingen, kinderfeestjes, clubs en nog veel meer! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de meest up-to-date informatie?

Instagram go-Kids limburg                  facebook go-kids limburg

Log In