Tijd voor een leuk nachtje weg met heel het gezin of juist even quality time met je kind? Kom dan naar Holiday Inn Leiden. Dit hotel heeft een uitstekende ligging en zijn kinderen zeer welkom! Samen beleef je hier een fantastische tijd!

Kindvriendelijk overnachten 

Het feest begint voor de kinderen al bij de check-in, waarbij zij vriendelijk worden ontvangen met iets leuks en lekkers.

Je verblijft in een luxueuze Superior kamer, voorzien van twee full size bedden (1.35 x 2.00 meter), geschikt voor maximaal 4 personen. Neem je nog een baby mee? Dan kan er kosteloos een babybedje op de kamer worden geplaatst*.

Faciliteiten Hotel

Er zijn vele faciliteiten aanwezig bij Holiday Inn. En ook zeker de kids zouden hier veel plezier beleven.

Zo is er een Jungle Club waar je o.a. kan spelen in de ballenbak, glijden van de glijbaan, kleuren en knutselen, filmpje kijken en is er de mogelijkheid om te tafeltennissen, zijn er diverse spelletjes en spelcomputers (betaald) aanwezig.

Het hotel beschikt over een restaurant met grote vijver met vissen en schildpadden, een attractie op zich en er is een buitenterras. (In het restaurant zijn er kinderstoelen of zitverhogers* aanwezig). Ook een bezoekje aan het zwembad mag zeker niet ontbreken tijdens je verblijf, dus vergeet je zwembroek niet! 

De omgeving verkennen

Om de omgeving te verkennen zijn er fietsen te huur, waaronder ook kinderfietsen, zitjes en helmen*.

En als gast van het Holiday Inn kan je gebruik maken van de shuttle service. In een mum van tijd brengt deze je naar het centrum van Leiden, perfect om een kijkje te nemen in deze historische binnenstad of een bezoekje te brengen, aan bijvoorbeeld het Naturalis. ( Deze service is gratis, ma-vr tijdens spitsuren in ochtend en avond en in vakanties geldt er soms een aangepast rooster; kijk voor het schema op de website).

 Tip: op zaterdag organiseren ze bij Holiday Inn Leiden het Familiebuffet, echt een aanrader voor met je kinderen!

 

Dus ben je op zoek naar een familiekamer in Leiden, waar ook nog eens leuke kinderfaciliteiten aanwezig zijn? Reserveer dan een kamer bij Holiday Inn en ontdek deze prachtige stad!

 

(*Op basis van beschikbaarheid).